106 lejligheder bygges i Aarhus Midtby

106 lejligheder bliver opført i Valdemars Have i gåafstand til byens seværdigheder

Et nyt lejligheds-projekt har set dagens lys, og i løbet af de kommende måneder vil 106 lejligheder blive bygget i Aarhus Midtby.

Det er arkitekterne schmidt hammer lassen architects, der i samarbejde med Casa har udviklet det nye boligprojekt, som vil få flere etagers terrænfald.

Horsens-virksomheden Casa har netop indgået aftale med Aarhus Kommune om projektet og køber i den forbindelse en centralt beliggende byggegrund lige ved Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden.

- Vi er stolte over at have vundet dette projekt i hård konkurrence med fire kompetente aktører. Valdemars Have er en yderst attraktiv grund i midtbyen, hvilket fordrer et unikt projekt i høj kvalitet, som vil bidrage til et levende og aktivt bymiljø, siger Claus Schovgaard Rasmussen, der er Senior Developer i Casa, i en pressemeddelelse.

Grunden er placeret midt i en eksisterende karrebebyggelse, og hensigten er at skabe en unik byhave med et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og for de mennesker som færdes i kvarteret.

Projektet indeholder 106 lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-boliger med egen tagterrasse.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe til offentlig gennemgang fra Lønvejen til Valdemarsgade.

Opførelsen startes, så snart lokalplanen er på plads.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken