Oh Land: Watermusic gik så godt som i min vildeste fantasi

Nanna Øland alias Oh Land er glad og lettet efter Watermusic-premieren

Det var storladent og pompøst, da Watermusic lørdag aften erobrede Randers Havn.

Forestillingen har været i støbeskeen i årevis og her til aften kom kulminationen. Showets absolutte hovedperson, Oh Land, var enormt tilfreds med, hvordan premieren var gået.

- Det gik så godt, som man overhovedet kunne forestille sig i sin vildeste fantasi. Der var en ro, som jeg var så lettet over. Der var så mange ting, der kunne gå galt, og det gjorde det bare ikke, og det virkede som om, at alle nød det, siger Oh Land, med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, til TV2 ØSTJYLLAND. 

VIDEO: Kronprinsesse Mary efter Watermusic: Randers viste, hvad de kan. 

Særligt er den rutinerede sangerinde overrasket over, hvor meget overskud der var hos alle de medvirkende, der modsat Oh Land for de flestes vedkommende ikke har prøvet at optræde for et stort publikum før.

- Nogle gange, når det er så stort et udstyrsstykke, kan man stirre sig blind på de ting, der skal gå efter planen, og det var bare ikke tilfældet. Det overskud, der normalt først er, når man har lavet 50 performances, det var der allerede i dag, siger Oh Land.

Showet har været udsolgt længe, og selv om koncentrationen var på 100 procent, nåede hovedrolleindehaveren alligevel at nyde sin entré på ’scenen’. 

- Det var fantastisk at komme sejlende ind i den der båd, og jeg kunne se, at der stod tusinder af mennesker inde på bredden, og at fornemme folks reaktion på de forskellige ting, det var meget specielt, siger Oh Land. 

TV2 ØSTJYLLAND sendte showet LIVE på Facebook, men var af rettighedsmæssige årsager forpligtet til at slette videoen igen efter endt sending. Så snart videoen er godkendt af rettighedshaverne, bliver den tilgængelig igen - både på Facebook og her på tv2østjylland.dk.

Watermusic spiller igen i morgen, søndag. 

Se hele interviewet med Oh Land i videoen øverst i artiklen.

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

Hans Jørgen Haysen

Kvinde sendte materiale til AGF og fældede Haysen

byretten Randers Retten i Randers domstol pædofilisag

Retten i Randers uddeler bøde på 19 millioner kroner

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg