Gangbang-politiker tiltalt for rufferi igen

Kun otte dage efter hans sidste dom, afholdt Per Zeidler igen gruppesex med prostituerede, lyder anklagen.

01:06

Video: I videoen kan du se arkivbilleder af Per Zeidler fra dengang, hvor han første gang blev tiltalt for rufferi.

I samarbejde med tv2.dk

Den tidligere kommunalpolitiker Per Zeidler, som i 2019 blev dømt for rufferi efter at have arrangeret gruppesex med prostituerede, er igen tiltalt i lignende sag.

Det skriver Nordjyske.

Ifølge et anklageskrift, som avisen har fået aktindsigt i, er den tidligere byrådspolitiker i Syddjurs Kommune denne gang blevet tiltalt for at have tjent penge på at arrangere mindst seks sexorgier med prostituerede i Nordjylland.

Allerede i 2017 blev Per Zeidler anholdt i ved et forsamlingshus uden for Vejle, hvor der havde fundet et gangbang sted.

Per Zeidler sad i byrådet i Syddjurs Kommune, da historien om at han tjente penge på at arrangere gangbangs først så dagens lys.  Foto: Ernst van Norde - Ritzau Scanpix

Familieudvalget

På daværende tidspunkt var han formand for Familie- og Institutionsudvalget i Syddjurs Kommune, men få dage efter anholdelsen afsatte udvalgets øvrige medlemmer ham som formand.

Siden blev han sygemeldt og flyttede til Hadsten i Nordjylland - og i Retten i Randers erkendte han at have arrangeret 73 gangbangs med en fortjeneste på 200.000 kroner.

Men det stoppede ifølge anklageskriftet ikke den tidligere byrådspolitiker.

Læs også Forsvundne Sofies mor: - Det er et mareridt

Arrangerede gangbang otte dage efter dom

Selvom Per Zeidler i maj 2019 blev idømt seks måneders betinget fængsel, afholdt han ifølge anklageskriftet allerede otte dage senere igen et gangbang med prostituerede.

Henover sommeren arrangerede han mindst yderligere fem gangbangs, men i oktober kunne Kanal 5 i en dokumentar afsløre den tidligere politikers aktiviteter .

Her skal Per Zeidler ifølge Nordjyskes oplysninger have hyret prostituerede og sørget for lokaler, som han mod betaling stillede til rådighed for en privat kundekreds.

Han er tiltalt for at have taget 20 procent af arrangementernes indtægter - svarende til samlet set 18.320 kroner.