Smagsoplevelser over åben ild var i fokus på bålfestival
De besøgende i Mols Bjerge kunne lørdag opleve bålfestivalen
I weekenden blev der afholdt bålfestival i Mols Bjerge, og her fik de besøgende mulighed for at opleve alle de forskellige måder flammerne fra et bål kan bruges på.
Blandt andet, var der sat store vandkar op, så det var muligt at få sig en afslappet tur i vandet. Men festivalens store fokus var dog på maden
- Jeg glæder mig til at prøve alle de forskellige typer af mad, der kan laves på et bål, siger Søren Ibsen, der besøgte Bålfestivalen.
En lang række lokale kokke bød de besøgende på mad, der var tilberedt over bål. Kristian Eilertsen var en af dem, der tilberedte mad, og han havde kastet sig over noget så eksotisk som argentinske højslette kyllinger.
- Mad over bål er bare noget helt andet, end hvis det er inde i ovnen. Jeg hylder det her koncept, og da vi hørte om det, var vi bare sådan, at det skal vi være med i, siger Kristian Eilertsen, der er lærer på Højskolen på Kalø.
Øverst i artiklen kan du se mere til bålfestivalen i Mols Bjerge, der blev afholdt lørdag