Forlystelsespark søger 650 medarbejdere - både vikinger, pirater og bondemænd

Har du altid drømt om et job som pirat eller viking? Så har du chancen. Djurs Sommerland mangler nemlig 650 medarbejdere, og derfor holder de audition til januar.

Det glæder om at finde sit indre legebarn frem. Foto: Djurs Sommerland

Hvis du har et indre legebarn gemt i dig, så skal du læse med her.

Djurs Sommerland er nemlig lige nu blandt andet på udkig efter Østjyllands bedste pirater, vikinger og bondemænd til at sætte holdet for sæsonen 2019.

Vi søger forskellige medarbejdere til forskellige jobs – alt fra at stå ved karrusellen og lege med gæsterne til at stå i restauranterne eller rense toiletter. 

Michael B. Nielsen, direktør, Djurs Sommerland 

Og der umiddelbart rimelig gode chancer for et job. Forlystelsesparken stiller nemlig med det, der svarer til 650 jobopslag, som de til januar holder audition på.

- Vi søger forskellige medarbejdere til forskellige jobs – alt fra at stå ved karrusellen og lege med gæsterne til at stå i restauranterne eller rense toiletter, siger Michael B. Nielsen, der er direktør for Djurs Sommerland, til TV2 ØSTJYLLAND.

Find dit indre legebarn frem 

Sidste år modtog forlystelsesparken dog hele 1.700 ansøgninger, hvilket skærper konkurrencen.

Læs også Djurs Sommerland klar med nye forlystelser til næste sæson

Michael B. Nielsen har dog et par gyldne tip i lommen til, hvordan man kan blive forlystelsesparkens næste pirat, viking eller bondemand.

- Gæstetilfredshed er afgørende i en park som Djurs Sommerland. Derfor er det vigtigt, at man er imødekommende, serviceminded og kan lide at underholde andre mennesker og sørge for, at de får en god dag. Man må gerne finde sit indre legebarn frem og kunne lave sjov med gæsterne, siger han.

00:32

VIDEO: Se indslaget fra sidste år, hvor ansøgningsprocessen også var i gang. 

Luk video

Både unge og voksne kan søge

Sidste år havde forlystelsesparken rekordsæson med 818.000 gæster.

Og allerede ved afslutningen af denne sæson havde over 400 af dette års sæsonmedarbejdere genansøgt om at blive en del af holdet igen til næste år. Det er dog altid godt med nye medarbejdere.

Læs også Djurs Sommerland sætter rekord i det gode vejr

- Nu har jeg været her i fire sæsoner, så jeg kender rigtig mange herude, men det er altid dejligt at få nogle nye bekendtskaber og kolleger, så det glæder jeg mig rigtig meget til, sagde sæsonmedarbejder Emma Høeg Kroier til TV2 ØSTJYLLAND, da vi snakkede med en tidligere sidste år.

Til Halloween er der også rig mulighed for at underholde de besøgende. Foto: Djurs Sommerland

Der er frist for at ansøge om et job hos Djurs Sommerland den 6. januar 2019. Og både unge og voksne kan søge.