Djurs Sommerland klar med nye forlystelser til næste sæson

Djurs Sommerland præsenterer i 2018 to nye karruseller primært henvendt til de mindste gæster

Bondegårdslandet i Djurs Sommerland har hidtil været stedet med forlystelser til de mindste. Nu kommer der to nye et andet sted.

Når Djurs Sommerland ved Nimtofte åbner op igen den 27. april 2018, bliver det med to nye forlystelser. Det offentliggør parken nu på sin Facebook-side. Der er tale om de to karruseller Jungle Rally og Safaribussen.

- I år var det Dragekongen, der var det helt nye store trækplastre. Og selvom det er en familieforlystelse, så er den nok mest til de lidt ældre børn. Næste år er det forlystelser til en lidt yngre målgruppe, vi præsenterer, siger direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Jungle Rally er en decideret børnerutsjebane, imens Safaribussen henvender sig til hele familien.

- Safaribussen er den type rutsjebane, som de mindste kan prøve som deres første store af slagsen eksempelvis med deres ældre søskende, siger Henrik B. Nielsen.

Vi investerer 15 mio. kr. og giver den her målgruppe lidt mere kapacitet.

Henrik B. Nielsen, direktør

Begge nye forlystelser bliver en del af det nye asiatiske inspirerede område, hvor også Dragekongen ligger. Hidtil har forlystelser til de mindste primært været samlet i bondegårdslandet. 

Direktøren fortæller samtidig, at der ikke kommer flere store overraskelser i det nye år.

Læs også Efter godt efterår: Djurs Sommerland sætter ny besøgsrekord

- Vi investerer 15 mio. kr. og giver den her målgruppe lidt mere kapacitet, siger han.

Gæsterne er strømmet til Djurs Sommerland i år. I alt har 808.866 personer fundet vej til forlystelsesparken, og det er ny rekord. Den hidtidige rekord fra 2015 på 801.593 blev så altså slået.