Familie takker efter en helt speciel fødsel

Familien, som sidste weekend blev et medlem rigere midt på Molslinjen, takkede i dag færgens personale.

For ti dage siden ændrede en families liv og en stille færgetur sig, da den gik ombord tre personer, men forlod skibet som fire.

Moren, Suangsamorn, gik nemlig i fødsel, kort efter at Molslinjen havde forladt Odden i retning mod Aarhus og fødte en søn.

Den blinde passager meldte sin ankomst midt på færgen, og Molslinjens personale sprang til og hjalp, da det skulle gå stærkt.

Derfor var der kage til søens folk, da familien onsdag eftermiddag var forbi Molslinjen igen. Denne gang for at sige tak til personalet.  

- Det betyder meget for os, at vi får lov til at takke personalet, siger den nybagte mor, Suangsamorn Waiyaphat.

En takkekage var på sin plads efter den vellykkede fødsel til søs.
En takkekage var på sin plads efter den vellykkede fødsel til søs.

- Det var vi ikke lige klar på. Jeg var klar til at blive far igen, men jeg havde regnet med, at vi tog den på sygehuset, siger Torben Kvist Nielsen.

Familien er meget glade for personalet på færgens hjælp og var helt trygge, da de kunne konstatere, at nu skulle det nok være, fortæller Suangsamorn Waiyaphat.

- Jeg tænkte jo bare, at vi skulle op og hjælpe til, så vidt muligt vi kunne. Jeg tror bare, man handler instinktivt, fortæller skibsassisten Christian Sørensen, der er glad for at se, at alle har det godt.

Midt i Molslinjens færge Expressen 2 kunne Torben Kvist Nielsen første gang hilse på sin lille søn.
Midt i Molslinjens færge Expressen 2 kunne Torben Kvist Nielsen første gang hilse på sin lille søn. Foto: Privatfoto

Da fødslen gik i gang, var der hurtigt en læge, som tilfældigvis var med på færgen, der tilbød sin hjælp, ligesom endnu en læge og en jordemoderstuderende sprang til, efter at der var blevet kaldt over højttaleranlægget. 

Den lille dreng kom til verden, 51 centimeter lang og 3.232. gram, og familien har det godt i dag. 

Familien har i forvejen datteren Leonora.