Bilist død efter ulykke - kørte frontalt ind i lastbil

Motortrafikvej ved Røndevar lukket i begge retninger i fire timer torsdag efter en alvorlig kollision mellem en lastbil og en personbil.

Den alvorlige ulykke på motortrafikvejen ved Rønde skete torsdag eftermiddag og kostede en 53-årig mand fra Skødstrup livet. Foto: Øxenholt foto

Den 53-årige mand, som torsdag blev hårdt kvæstet efter et voldsomt trafikuheld på motortrafikvejen ved Rønde, er død. Det oplyser vagtchef Christian Riis fra Østjyllands Politi tidligt fredag morgen til Ritzau.

Manden var fra Skødstrup og de pårørende er blevet underrettet.

Læs også Så sker det endelig: Forsøg ved kaoskryds åbner

Ulykken skete, da en bil og en lastbil kørte frontalt sammen på motortrafikvejen ved Rønde. Den nu afdøde mand var fører af personbilen, mens lastbilchaufføren ikke fik nogen fysiske skader. 

Føreren af bilen blev efter ulykken bragt til traumecenteret på Aarhus Universitetshospital, hvor det desværre ikke lykkedes at redde hans liv. 

Spærret i fire timer

Den voldsomme ulykke skete torsdag omkring kl. 14 og betød, at motortrafikvejen efterfølgende var spærret for trafik i begge retninger i flere timer. 

Først klokken 18 blev motortrafikvejen genåbnet af politiet. 

Læs også Nej til at lukke tungt trafikeret vej i Odder

- Vejen skulle have været farbar i begge retninger kl. 17, men det har været svært at få den lastvogn, der var involveret i ulykken, flyttet væk fra vejen, forklarede vagtchef hos Østjyllands Politi, Michael Ørum, torsdag.

På grund af ulykkens alvorlige karakter er en bilinspektør sat til at undersøge forløbet nærmere. Han skal blandt andet svare på, hvordan det kunne ske, at bilen og lastbilen kunne støde frontalt sammen på motortrafikvejen.