L.O.C. indtager Smukfest

Spiller eneste koncert i år på Skanderborg

L.O.C. er en af de mest ønskede kunstnere blandt Smukfests publikum - og Danmarks næststørste festival kan nu kan offentliggøre, at han spiller sin eneste koncert overhovedet i 2013, på Danmarks Smukkeste Festival.

- Jeg synes at Bøgescenen er helt speciel, fordi man har det her væld af mennesker, så at kunne få lov at stå der, som det eneste sted hele året, og kunne se alle folk i øjnene. Hvis jeg endelig skulle lave noget andet end at sidde på mine hænder hjemme i studiet, så skulle det være Bøgescenen. udtaler L.O.C.

L.O.C. - aka Liam O?Connor - er et af øjeblikkets store navne i dansk musik. Populariteten er vokset støt siden udgivelsen af debutalbummet "Dominologi" (2001) - og han er den sjældne kombination af kunstner og entertainer, der både trækker gode anmeldelser og store salgstal på sine udgivelser.

L.O.C.s karriere nåede en foreløbig kulmination i 2012 - et år der på det nærmeste tilhørte ham.

Han udgav to albums (på eget selskab SGMD - SelvGjort Millionær Drøm), der begge var blandt årets mest succesfulde - og som samtidig gjorde op med den normale måde at udgive musik på.

"Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie, med mere end 240.000 individuelle downloads - mens Vol. 2 blev udgivet til fordel for Røde Kors og endte med at skaffe mere end 600.000 kr. til organisationens arbejde.

Fra de to albums kom singlerne "Helt min egen" (feat. Barbara Moleko) og "Noget dumt", der begge var blandt årets store radiohits.