Efterlyser lottovinder: Millionær går rundt uden at vide det

Danske Spil efterlyser i øjeblikket en lottovinder på en ikke-indløst kupon købt i Skanderborg.

En heldig indehaver af en lottokupon fra Skanderborg går i øjeblikket rundt uden at vide, at vedkommende er blevet millionær.

Hvis du indenfor de sidste fire måneder har spillet Lotto, så bør du måske lige tjekke køkkenskufferne, handskerummet eller lommerne på de krøllede jeans efter en glemt kupon.

Danske Spil efterlyser nemlig nu en millionær-vinder, som højst sandsynligt endnu ikke er klar over, at vedkommende har vundet.

- Det sker heldigvis ikke så tit, men når der er gået et par måneder, uden at præmien er blevet indløst, så sender vi altid en efterlysning ud på vinderen, siger Camilla Cornelius, Presse- og Kommunikationsrådgiver hos Danske Spil, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også 5.000.000 kr. savner sin ejer: Heldig lottospiller ramte plet

Efterlysninger får folk til at tænke sig om

Spillevirksomheden opfordrer til, at man er opmærksom og kigger efter en ekstra gang derhjemme i lommen eller i skuffen.

- Det hænder jo, at kuponen lige er blevet glemt i forruden eller faldet ned bag køleskabet, siger Camilla Cornelius, og fortsætter.

- Og så har vi erfaring med, at det hjælper, når vi sender en efterlysning ud. Det får jo snakken til at gå. De læser det måske på deres lokale nyhedsmedie eller overhører nogen snakke om det nede hos købmanden, og så tænker de 'gud, jeg har da sådan en liggende', siger hun.

Når man vinder i Lotto har man et år til at indløse sin præmie. Derefter bliver præmien annulleret og præmiepengene gå tilbage i præmiepuljen.

Læs også Millionær efterlyses i Danmarks heldigste Lotto-by

Vinderkuponen er fra Skanderborg

Vinderkuponen er fra november sidste år og lyder på en million kroner. 

Det er den såkaldte millionærgaranti på Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige.

Personen, der har vundet, har købt 10 rækker hos 7-Eleven på Jernbanevej i Skanderborg.

Læs også To østjyder vinder en million i Lotto uden at have gevinst

Hvis man finder en ikke-indløst kupon, skal man gå ned og få den præmiesøgt hos nærmeste forhandler. 

Har man vundet, så skal man enten besøge Danske Spils vinderhjemmeside (https://danskespil.dk/vinder) eller ringe til Danske Spils kundecenter.