5.000.000 kr. savner sin ejer: Heldig lottospiller ramte plet

En lottospiller på Samsø har lørdag vundet fem millioner skattefrie kroner. Vinderen har ikke meldt sig endnu

Måske du lige skal tjekke din lottokupon, hvis den er købt her hos Carlo's Corner på Samsø.

En ny bil, et nyt hus, en jordomrejse eller måske endda alle tre ting. Det er noget, de fleste af os kun kan drømme om, men for en heldig lottospiller på Samsø kan de ting nu blive til virkelighed.

Her i weekenden har en lottospiller nemlig vundet fem millioner kroner på en kupon købt hos Carlo's Corner i Tranebjerg på Samsø. Og vinderen har endnu ikke meldt sig, så måske der er en god grund til lige at tjekke lotto-tallene.

Læs også Vinder af 10 Lotto-millioner efterlyses: - Vi vil gerne af med pengene

- Der kan sagtens gå flere uger, før folk melder sig, da mange spiller på en femugers-kupon, og den tjekker mange først, når den skal fornyes, siger Camilla Cornelius, der er kommunikations- og presserådgiver i Danske Spil, til TV2 ØSTJYLLAND.

Overrasket butiksejer

Det er Susanne Nissen og hendes mand Karl Johan Tønner Hansen, der har livsstil- og vinbutikken Carlo's Corner, hvor man altså også blandt andet kan spille Lotto.

- Vi blev meget overrasket, da de ringede fra Danske Spil, siger Susanne Nissen. 

Carlo's Corner ligger i Tranebjerg på Samsø. Foto: Google Maps

Ægteparret har haft butikken i seks år, og for fire år siden rykkede spillemaskinen også ind. De fem millioner kroner er den største gevinst, de har oplevet i butikken - den hidtidige rekord lyder på 450.000 kroner. 

- Men vi overtog maskinen fra en kiosk, og der er der tidligere blevet vundet otte millioner kroner på den, siger Susanne Nissen.

De fem største gevinster

1: 315.009.958 kroner i Eurojackpot. Februar 2015. Købt i Helsingør.
2: 140.358.416 kroner i Onsdags Lotto. August 2016. Købt i Vejle.
3: 135.177.015 kroner i Eurojackpot. Oktober 2012. Købt i Herlev.
4: 114.000.000 kroner i Eurojackpot. Januar 2017. Købt i Ølsted.
5: 56.789.170 kroner i Onsdags Lotto. August 2013. Købt via danskespil.dk.

Hvem mon den heldige er?

Hun fortæller, at der er mange faste kunder, der spiller Lotto hos dem.

- Vi har gransket vores hjerner og håber, at det er en lottospiller, vi kender, som nu får glæde af pengene, men det kan lige så godt være en turist, siger Susanne Nielsen.

Carlo's Corner har lukket i dag, søndag, og ægteparret har været på tur til Jylland. Nu er de spændte på at åbne butikken i morgen.

Læs også Han slog sin mor ihjel: 'Jeg har ikke gjort det for at være ond'

- Det bliver lidt spændende. Vi ved ikke hvor meget fokus, der har været på det, og om folk har opdaget det endnu, siger Susanne Nissen.

Ægteparret har selv en lille teori om, at det måske er en særlig september-spillemaskine, de har.

- Det er altid i september, at vores maskine har udbetalt de store gevinster, griner Susanne Nissen.

Og den teori vender vi lige hos Danske Spil:

- Vi gør gerne september til en heldig måned, men det er ikke noget, vi har statisk på, griner kommunikationsrådgiver Camilla Cornelius fra Danske Spil.

Alle lottospillere ved Danske spil, der vinder mere end 1,5 millioner kroner, bliver tilbud rådgivning i forhold til at skulle håndtere situationen som nyslået lotto-millionær.

01:01

I 2016 vandt en heldig Lotto-spiller 21 millioner kroner på en kupon købt i Meny i Randers. Du kan se den to år gamle video om det her.

Luk video