Peter Sørensen: Skuffet over debutkamp

SIF havde chancer nok til at vinde kampen mod Næstved

Foto: Ole Nielsen (AGF)

Det var en varm velkomst, der mødte Peter Sørensen, da han i aftes stod på sidelinjen til sin debutkamp som Silkeborg IF-træner.

Men trods en god indsats på banen måtte holdet nøjes med det ene point, da kampen mod Næstved endte 1-1, og det resultat var den debuterende træner ikke helt tilfreds med.

- Vi leverer og præsterer til mere, og det er sådan en kamp, vi vinder 8 ud af 10 gange. Der er så mange chancer til forskel, at vi skal vinde. Næstved er effektiv, de har to chancer og scorer på den ene, mens Thomas Nørgaard må hive en stor redning op på den anden. Det må vi have respekt for. Men bortset fra et udfald i et kvarterstid midt i 1. halvleg dominerer vi i de fem andre, siger Peter Sørensen til SIFs hjemmeside.

SIF henter et point med ny træner

Tilfreds med spillet

Ser man bort fra resultatet var træneren tilfreds med det meste af det andet, han så i kampen mod Næstved.

- Vi bruger bolden godt, kommer til mange indlæg og har mange afslutninger, men deres keeper har fine redninger, og bolden suser en del gange lige forbi. Jeg er tilfreds med, at vi spillemæssigt formår at ramme meget af det, vi gerne vil. Spillerne har en god fornemmelse af, hvornår de skal køre med det, vi har talt om, og hvornår der er plads til at være kreativ.