I dag går det løs: Flere danskere tror på en Fuglsang Tour-sejr

Hos Danske Spil oplever de i år, at flere vælger at spille på en samlet Tour-sejr til Jakob Fuglsang

Foto: PHILIPPE LOPEZ - SCANPIX

For mange cykelinteresserede er det legendariske Tour de France et absolut højdepunkt i løbet af året. Løbet bliver skudt i gang i dag, lørdag, med en enkeltstart i den tyske by Düsseldorf.

Set med danske, og ikke mindst østjyske, briller, så er der i år lidt ekstra at holde øje med.

Læs også Hvordan er denne knægt blevet en af verdens bedste cykelryttere?

Jakob Fuglsang fra Silkeborg har med flotte resultater i blandt andet Criterium du Dauhpiné bevæget sig op blandt favoritterne i dette års Tour. 

Vi vurderer Fuglsang til at være en outsider, og vi har ham som femtefavorit.

Peter Emmike, Danske Spil

Astana-danskeren spås gode chancer, men om vi ligefrem ser ham i gult, når rytterne i slutningen af måneden når Paris, det ville nok stadig komme bag på de fleste. Hos Danske Spil oplever de dog, at flere danskere tror på Fuglsang i år.

- Vi vurderer Fuglsang til at være en outsider, og vi har ham som femtefavorit til odds 18,00 som vinder af løbet. Efter hans sejr i Critérium Dauphiné har vi dog oplevet en større tiltro til ham blandt vores kunder, som har spillet mere på ham som Tour-vinder end før det løb. Det gør nu, at en samlet sejr til Fuglsang i Tour de France vil komme til at koste os et større millionbeløb, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike, i en pressemeddelelse.

Enkeltstart i Düsseldorf

Jakob Fuglsang har tidligere kørt sig til en samlet syvendeplads i det prestigefulde cykelløb, og dermed ville en placering i top fem være danskerens bedste hidtil.

Læs også Jørgen Leth om Fuglsang: Han har en chance for at komme i top fem

- Det var en flot sejr i Critérium, men Froome, Porte og Contador kommer uden tvivl til at være endnu stærkere til Tour de France, end de var i det løb. Og så kommer Nairo Quintana jo også til. De fire vurderer vi til at være stærkere end Fuglsang, som også skal kæmpe for at holde ryttere som Valverde, Bardet, Thomas og Chaves bag sig, siger Peter Emmike

Årets Tour de France bliver skudt i gang i dag, lørdag, og kan følges fra klokken 15.00. Første etape er en enkeltstart i Düsseldorf.

03:20

VIDEO: Også cykeleksperten Jørgen Leth tror på, at Fuglsang kan køre sig i top fem i årets Tour de France.

Luk video