BSV forlænger med Skube

Sebastian Skube har forlænget sin kontrakt med BSV med tre år

Bjerringbro-Silkeborg og Sebastian Skube har nu papir på hinanden frem til sommeren 2018.

Kontrakten løb oprindeligt frem til sommeren 2016, men nu har parterne smækket yderligere to år oveni den.

Sebastian Skube kom til BSV i sommer fra slovenske RK Celje, og her er faldet godt til både på og udenfor banen.

- Jeg er rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg. Det var den helt rigtige beslutning for mig at skifte til klubben i sommer, og jeg er meget tilfreds med, at jeg skal blive i Bjerringbro-Silkeborg i yderligere tre år. Jeg har et rigtig godt forhold til trænerne og de andre spillere, og da både klubben og jeg ønskede at forlænge kontrakten, var det let at nå til enighed, siger Sebastian Skube, der har scoret 116 for BSV i denne sæson, i en pressemeddelelse.

BSV spiller lørdag mod GOG, men klubben har allerede sikret sig billet til semifinalen, og Sebastian Skube spår holdet en stor fremtid.

- Jeg håber, at vi kommer til at spille nogle europæiske kampe næste år og måske endda i Champions League. Jeg tror, at vi får et rigtig godt hold til næsten sæson - Et hold som kan spille en rolle i de europæiske turneringer. Jeg synes ikke, at der er vildt mange klubber i Europa, der er bedre, end vi er, siger Sebastian Skube.

I Silkeborg-klubben glæder de sig over forlængelsen.

- Vi er meget glade for, at det lykkedes at få Sebastian til at fortsætte sin karriere her i de næste mange år. Det er en international topspiller, og i min verden er han en af ligaens allerstørste profiler. Han er en meget central spiller på vores hold, og det vil han også blive i de kommende tre år, siger Peter Bredsdorff-Larsen.