Silkeborg: Rolig afslutning på transfervindue

Silkeborgs træner forventer ikke stor udskiftning i den aktuelle spillertrup trods en svingende sæsonstart

- Vi har i princippet brugt vores penge, så resultaterne i de næste kampe kommer ikke til at afgøre, om vi skal handle eller ej, siger træner i Silkeborg IF, Peter Sørensen. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Silkeborg tabte fredag aften 0-1 på udebane til AC Horsens i Alka Superligaen. Efter fire kampe står holdet dermed med en enkelt sejr og tre nederlag.

Den manglende pointhøst i sæsonens indledning får dog ikke træner Peter Sørensen til at hive checkhæftet frem og handle nye spillere ind.

- Vi har i princippet brugt vores penge, så resultaterne i de næste kampe kommer ikke til at afgøre, om vi skal handle eller ej, siger Peter Sørensen.

02:44

VIDEO: Silkeborg IF kunne have undgået en udvisning mod AGF, hvis de havde fulgt Peter Pallands råd. Se videoen her.

Luk video

Han påpeger i stedet, at truppen er stærk, men har været plaget af skader i optakten til den nye sæson og dermed endnu ikke har ramt topniveauet.

- Jeg synes, vi har et godt hold. Mange af vores spillere vil blive bedre, fordi de er på vej tilbage fra skader, siger Peter Sørensen.

- Jeg er fortrøstningsfuld, for vi bliver stærkere. Men tiden går, og pointene bliver fordelt nu, hvor vi ikke er stærke nok.

Skov bliver formentlig

Heller ikke i forhold til salg af spillere, lader der til at være gang i svingdøren i Silkeborg.

En af de profiler, der har været rygtet væk, er Robert Skov. Den 21-årige spiller spekulerer dog ikke på fremtiden. Han påpeger, at det udelukkende handler om at vinde kampe og udvikle sig i Silkeborg.

Læs også VIDEO: Tribunetag på Mascot Park blev fjernet med et brag!

- Man må aldrig sige aldrig, men som det ser ud lige nu, så spiller jeg også i Silkeborg, når dette transfervindue er lukket, siger Robert Skov.

Silkeborg skal forsøge at rejse sig, når holdet næste weekend tager imod oprykkerne fra Helsingør på Hjemmebane.

02:53

VIDEO: Kom med indenfor på Silkeborg IF's nye stadion, Jysk Park.

Luk video