VIDEO: Tribunetag på Mascot Park blev fjernet med et brag!

Det gamle stadion i Silkeborg er ved at blive revet ned. I dag kom turen så til tribunetaget

Silkeborg IF indviede for få dage siden deres flotte nye stadion, Jysk Park. Det skete med en 2-1-sejr over rivalerne fra AGF.

Mens hele byen jubler over det nye stadion, så er Silkeborg IF’s gamle hjemmebane, Mascot Park, i øjeblikket ved at blive pillet ned. Det er firmaet Kingo Karlsen, der står for nedrivningen, og i dag kom turen til taget på den ene tribune, og det blev sprængt af.

- Det gør vi fordi, det ville være for svært at pille det ned på anden vis. Det var ikke rigtig muligt at komme om bagved, og så er det nemmere at fjerne, når taget ligger på jorden, fortæller regionchef ved Kingo Karlsen, Jørn Bak. 

Som man kan se på videoen øverst i artiklen, så ser det vildt ud, da taget bliver sprængt af, men faktisk er der ikke brugt ret store mængder sprængstof til udførelsen.

- Det er ikke ret meget. Men kunsten ligger jo i at få det placeret rigtigt, siger Jørn Bak.

Blev solgt på auktion

Mascot Park er igennem et stykke tid blevet fjernet styk for styk. Der var nemlig auktion på stadionet tidligere på sommeren. Her kunne Silkeborg fans og andre interesserede byde ind på alt fra lysmaster til et stykke af grønsværen. 

En af dem, der købte et stykke græs var Silkeborg-tilhængeren Ulla Myrhøj.

- Jeg har lagt billet ind på et stykke græs, fordi det jo er det, man som almindelig fan kan byde ind på. Vi har ikke så meget brug for en lysmast, eller et nyt toilet derhjemme, fortalte Ulla Myrhøj til TV2 ØSTJYLLAND.

VIDEO: Du kan møde Ulla Myrhøj her.