SIF-matchvinder: Det er imponerende, hvad vi har leveret

Robert Skov var selvsagt godt tilfreds efter søndagens 1-0-sejr over AaB i Aalborg, hvor han noterede sig for kampens enlige mål efter 22 minutter

Silkeborg IF er sikker på at være en af de 14 Superliga-klubber i næste sæson. Det sørgede Robert Skovs venstreben for, da han midt i første halvleg modtog en aflevering fra Nicklas Helenius og derefter hamrede den iskoldt i nettet.

- Det er en kæmpe forløsning. For en lille klub, som vi er i Silkeborg, der har vi ikke de store armbevægelser, og vi har ikke de store midler. Men vi gør det rigtig godt, med det vi har, fortæller matchvinderen, der sender masser af roser afsted til både træner team og trup.

- Det er imponerende, hvad vi har leveret indtil videre i denne sæson. Der er masser af ting at bygge på, og nu kan vi gå efter Europa, og det bliver fedt at være en del af det,

Ligemeget hvem der scorede

Efter at være en af syndebukkene med sit straffespark i imod AGF i sidste runde, så fik stortalentet taget revanche denne søndag i Aalborg. 

Men selvom han kom på måltavlen med sit ottende sæsonmål, så fylder det ikke særlig meget.

- Det er ligemeget, om det var mig eller det havde været en anden. Det handlede bare om, at vi ville vinde og jeg havde været lige så glad, hvis det havde været en anden, der havde scoret, siger Robert Skov. 

 

Manageren havde en god mavefornemmelse

Til dagens opgør havde Silkeborg-manager Peter Sørensen rystet den taktiske pose. Hvor han hidtil har sværget til en klassisk 4-4-2, så stillede han i dag med tre midterforsvarer i form af Dennis Flinta, Simon Jakobsen og unge Tobias Salquist.

Derudover spillede han for første gang i sæsonen med wingbacks, to roller som Mikkel Cramer og Mikkel Vendelbo tog sig af.

- Jeg havde en god mavefornemmelse med, at det var det, der skulle til for at ødelægge noget af det, som AaB ellers tidligere har været rigtigt dygtige til mod os. Jeg synes, jeg kunne se, at vi kunne tage dem ud på den måde.

Med sejren sikrede Silkeborg sig samtidig førstepladsen i Pulje 2. Dermed skal de møde nummer to fra Pulje 1, hvilket med al sandsynlighed bliver OB.

Silkeborg-spillerne var jublende glade, efter at de sikrede sig endnu en sæson i Superligaen. Se mere herunder: 

 

Letbanen

Onsdag morgen holder letbanen igen stille på grund af frost

Smukfest 2019

Brancher skriger på et coronapas: - Mine fødder bløder nærmest af at trippe så meget

Hjemmeundervisning

Undervisningsminister vil have flere børn til nødundervisning

20200921-122008-L-1920x1280we

Tæt tåge over Østjylland: - Kør forsigtigt

Dorthe Brauner Jensen

play Dyreven om heste i Mols Bjerge: - Det er enormt kritisabelt

Dronning Margrethe

Corona skubber dronningens runde fødselsdagsfest i Aarhus endnu et år