Kommende SIF'er: Det er en speciel følelse

Stephan Petersen var mandag aften med til at slå sin kommende arbejdsgiver, da AGF vandt 2-0 over Silkeborg. Men han havde ikke regnet med at spille

02:30

AGF og Silkeborg sat hinanden i stævne fire gange i denne sæson. Tre af gangene har Stephan Petersen været på banen mod den klub, han skal spille for efter sommerferien.

Og han glæder sig til skiftet.

- Det er en spændende klub, synes jeg. Den har gjort et rigtig godt intryk i Superligaen i den her sæson, og overrasket mange, tror jeg, fortæller Stephan Petersen og fortsætter.

Læs også Håbet lever for AGF efter højdramatisk sejr i Silkeborg

- Det er spændende for mig at skulle prøve noget nyt. Det er efterhånden mange år siden, jeg har taget de udfordringer op, så det  jeg glæder mig rigtig meget, siger Stephan Petersen, der skiftede til AGF i 2010 fra FC Nordsjælland.

Med den meget nervepirrende stilling i Pulje 2 kan den 31-årige offensivspiller i teorien have været med til at spille sin kommende arbejdsgiver mod nedrykning. Og han medgiver da også, det er en mærkelig situation at stå i.

- Helt vildt. Det er jo en specielt følelse. Og det er jo som Superligaen er nu, at der bliver de her direkte heads-up kampe. 

02:16

SIF-træner Peter Sørensen mente ikke, at AGF havde gjort det bedre end hans hold. 

Luk video

Kantspilleren afslørede også, at han egentlig ikke havde regnet med at komme i aktion i mandagens opgør.

- Jeg er ikke blevet skiftet ind i de sidste par kampe, så hvorfor skulle det lige være i dag? Men det var fint nok, træneren har tillid til mig, og som person er jeg også meget loyal, så det har jeg ikke noget problem med.

Stephan Petersen er noteret for 19 kampe for AGF i denne sæson. Han har scoret to mål. 

01:19

Morten 'Duncan' Rasmussen var godt tilfreds efter kampen mod Silkeborg IF. 

Luk video