Politiet bød narkosmuglere velkommen på kajen

To ældre mænd sejlede søndag aften direkte ind i favnen på politiets udsendte styrker på Samsø.

Det er ikke politiet, man har lyst til at møde, når man kommer sejlende med to både med narkotika, men det var, hvad der skete for to mænd på 61 og 68 år sent søndag aften. 

Politiet havde nemlig fået et tip om, at de to mænd ville sejle fra Fredericia til Samsø med narko ombord på deres to både.

Stod skjult på havn

Derfor kunne politiets udsendte patruljer byde de to herrer velkommen til Ballen Havn, da bådene lagde til kaj. Det fortæller Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi. 

- Betjentene står klar, men de er selvfølgelig gemt lidt af vejen, så de ikke kan ses. Lige så snart båden lægger til, så går vi ombord og anholder de to mænd, siger han om søndagens aktion. 

På den 68-årige mands båd fandt politiet en større mængde narkotika i form af amfetamin, kokain, hash og marihuana. Derudover fandt politiet et større kontantbeløb og dét, politiet vurderer, er et narkoregnskab. 

Sigtet for narkosalg 

Derfor er han - i modsætning til sin yngre makker - sigtet for at ville sælge narkotikaen, som blev beslaglagt af politiet. 

I den 61-årige mands båd fandt politiet en mindre mængde hash og marihuana, og han er udelukkende sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Politiets efterforskning skal nu afklare, hvilke planer, de to anholdte, havde med narkotikaen. 

- Vi efterforsker på, hvor det her narko skulle hen. Det er noget af, vores efterforskning skal vise, siger Jakob Christiansen, der ikke vil afvise, at narkotikaen var tiltænkt det lokale marked på Samsø. 

- Vi tager jævnligt folk, der vil sælge narko i hele Østjylland. Det gælder uanset om det er Randers, Aarhus og eller Samsø, siger Jakob Christiansen, pressemedarbejder hos TV2 ØSTJYLLAND.