Meijer: Det er useriøst håndteret

Samsø-borgmester Marcel Meijer (S) ærgrer sig over håndteringen i sagen om billigere færgebilletter

Dansk Folkeparti er ikke længere klar til at gå uden om regeringen for at sikre billigere færgebilletter til blandt andet Samsø.

Ikke en udmelding, der overrasker Samsø-borgmester Marcel Meijer (S), men han kan ikke undgå at føle sig lidt som en lus mellem to negle.

- Det kommer ikke helt bag på mig. Det kunne være fint nok, at der kom et forlig mellem DF og S i det her, men det har været urealistisk. Vi har været lidt en prøveklud for samarbejdet mellem DF og Socialdemokraterne, og det er lidt useriøst, at man håndterer det på den måde, synes jeg, siger Marcel Meijer til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Billigere færgebilletter til danske øer rykker længere væk

Alligevel spirer håbet om de billigere billetter stadig.

- Jeg hæfter mig ved, at der trods alt er en del af finanslovsforhandlingerne, at man kigger på de her færgetakster. Det hører jeg fra forskellige kilder på Christiansborg, så på den måde er jeg stadigvæk positiv, og jeg har forhåbninger om, at det bliver en del af finansloven, siger Marcel Meijer.

Marcel Meijer nævner, at billigere færgebilletter til Bornholm har været på tale, og at det kan åbne op for snakken om færgebilletter til landets øvrige øer.