Se den vilde udsigt: Nye lejligheder går som varmt brød

Den vilde udsigt fra det nye Thors Tårn i Randers har tiltrukket rigeligt med købere til bygningens 36 lejligheder, hvor kun én endnu ikke er solgt.

Selvom lejlighederne endnu ikke er klar til indflytning i det nye højhus, Thors Tårn, i Randers, så er alle på nær én af bygningens 36 lejligheder allerede solgt.

Det er Nybolig Bjørn & Ankersen i Randers, der står for salget af det omtalte tårns lejligheder, og det er ifølge medejer Christian Bjørn ikke en svær opgave.

- Lejlighederne er ikke svære at komme af med, da der har været god efterspørgsel på dem. Det skyldes formentlig, at det er et godt byggeri med gode lejligheder og med de faciliteter, folk efterspørger, siger Christian Bjørn til TV2 ØSTJYLLAND. 

I videoen her kan du se udsigten, der ifølge ejendomsmægleren har været en afgørende faktor for de fleste af køberne.

Selvom Thors Tårn med priser over syv millioner kroner for enkelte af lejlighederne kan virke som rent liebhaveri, så understreger Christian Bjørn, at der også er lejligheder til priser under to millioner, hvor flere kan være med.

Og han kan da også berette, at det spænder vidt, hvilke typer mennesker, der har købt de 35 solgte lejligheder.

- Til at starte med var det overvejende folk over 55 år, der købte dem. Men sidenhen er der også kommet yngre købere til. Og så er det ikke kun lokale købere i Randers, men også folk udefra. Alt i alt er det et godt, bredt klientel, vi har fået i Thors Tårn, siger Christian Bjørn.

Thors Tårn måler med sine 19 etager 64,5 meter, hvilket gør bygningen til den højeste i Randers.
Thors Tårn måler med sine 19 etager 64,5 meter, hvilket gør bygningen til den højeste i Randers.

Udsigten som den store faktor

Thors Tårn er med sine 64,5 meter det højeste boligbyggeri i Randers, og da det samtidig er placeret højt på en bakketop, så er udsigten selvsagt slående.

Netop udsigten har da også ifølge den ansvarlige ejendomsmægler været en afgørende faktor i folks interesse for byggeriet.

- Udsigten er helt unik, og det er klart noget af det, vi har brugt aktivt i salget af lejlighederne. Det havde måske gået endnu hurtigere, hvis kunderne rent faktisk kunne komme derop og opleve den selv, siger Christian Bjørn.

Og ja du læste rigtigt. Det har endnu ikke været muligt for interesserede købere at opleve udsigten med egne øjne. De 35 ud af 36 lejligheder i Thors Tårn er udelukkende solgt på koncepttegninger og dronebilleder af udsigten.  

Politiaktion

Stor politiaktion efter husspektakel lørdag aften - to personer anholdt

20201014-131336-A-1920x1277we

Regn, slud og snevejr over Danmark - her er der størst risiko for sne

Storegade Randers

Om halvanden uge åbnes der for udeservering, men restauranter siger nej

80_percent

play Lystbådepladser bliver revet væk

Ikea Skejby Aarhus IKEA

Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

LINE JENSEN, KUNSTIGE NEGLE

play Line elsker kunstige negle: Former dødsstjernen på din fingerspids