Politiet fulgte festen nøje, da rockere indviede nyt klubhus

Østjyllands Politi var lørdag aften synligt til stede i det sydøstlige Randers, da rockergruppen Satudarah indviede nyt klubhus i byen.

Hvis du var i det sydøstlige Randers lørdag aften eller natten til søndag bemærkede du måske, at Østjyllands Politi var synligt til stede i området ved Grenåvej.

Årsagen til det er, at der var fest hos en rockerklub. 

 - Vi var der i forbindelse med, at Satudarah indviede et nyt klubhus i Randers, siger vagtchef Peter Tholstrup fra Østjyllands Politi.

Han fortsætter:

- Vi ville gerne monitorere og se, at alt forløb stille og roligt. Vi vil gerne have kendskab til personkredsen, der er tilknyttet.

Den hollandske rockerklub Satudarah stammer fra Holland og åbnede ifølge TV2 sin første afdeling i Danmark tilbage i 2013. Her et billede fra 2011 af medlemmer af rockerklubben på gaden i Amsterdam. (Arkivfoto)
Den hollandske rockerklub Satudarah stammer fra Holland og åbnede ifølge TV2 sin første afdeling i Danmark tilbage i 2013. Her et billede fra 2011 af medlemmer af rockerklubben på gaden i Amsterdam. (Arkivfoto) Foto: Robert Vos/AFP/Ritzau Scanpix

Derudover handlede det også om at gøre det tydeligt, at de ikke er velkommen i nattelivet.

- Vi har et samarbejde med restauratørerne, som ikke vil have synlige rocker-mærker i nattelivet. Derfor gjorde vi det bekendt for dem, men der var et par enkelte, der ikke havde forstået budskabet, som skulle have det af vide igen i byen, siger vagtchefen.

Han fortæller, at aftenen og natten forløb stille og roligt.

- Fra politiets side har vi den helt klare holdning, at vi ikke vil have de her utryghedsskabende grupperinger i nattelivet. Derfor går vi ud og signalerer, at de ikke er velkommen her, siger Peter Tholstrup.