Par røg i slagsmål på gaden: Fløj gennem butiksrude

Et par bestående af en 31-årig mand og en 42-årig kvinde kom onsdag aften op og slås så voldsomt på gaden, at de begge røg igennem en butiksrude

Det var butiksruden ved siden af Svends Bar, der blev smadret under tumulten. Foto: Google Street View

Et skænderi på Svends Bar på Kirketorvet i Randers endte med en smadret butiksrude og et blødende par onsdag aften.

En 42-årig kvinde og en 31-årig kom op og slås inde på Svends Bar, men valgte at flytte slagsmålet udenfor. Der eskalerede det, og det resulterede i, at de begge endte i vinduespartiet i butikken ved side af.

Læs også 150 bigballer i brand ved Memphis Mansion i Randers

Begge blødte og blev fragtet til skadestuen. Ingen af de to ønskede at anmelde episoden, og politiet har desuden valgt ikke at sigte dem for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

- Det er betjentenes vurdering, og en vurdering der er foretaget på stedet, oplyser vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Mand død i politiets varetægt i Randers

Det var butikken ’Ønsketing’, der ligger ved siden af Svends Bar på Kirketorvet, der onsdag aften fik meldingen om, at deres rude var blevet smadret under tumulten.

Eftersom der ikke bliver indgivet en anmeldelse af episoden, bliver det en intern sag mellem parret og butikken, når der skal ydes erstatning for den smadrede rude.