Ny angriber til Randers FC

Har lejet Pierre Boya fra Cameroun resten af året

Foto: Randers FC

Randers FC har for resten af 2012 lejet den 28-årige angriber fra Cameroun, Pierre Boya.

Pierre Boya er tilknyttet klubben SC Austria Lüstenau, der spiller i den næstbedste række i Østrig., men Randers FC har sikret sig, at de, hvis de lade sig overbevise af Pierre Boya, kan købe spilleren 

- Jeg er utrolig glad for at have fået denne chance, og jeg vil i de næste fire måneder give alt, hvad jeg har i mig. Jeg har tidligere været til prøvetræning i Randers FC, og kender derfor allerede lidt til klubben.

I søgelyset siden april

Pierre Boya var første gang til prøvetræning i Randers FC i april 2011 og har fornylig igen været forbi klubben til endnu en prøvetræning, hvor han efterlod et godt indtryk.

- Siden dengang har klubben holdt øje med mig, og vi har også holdt kontakten ved lige, så derfor er det skønt, at det nu har udmøntet sig i en lejeaftale, siger den nybagte Randers FC-angriber.

Den nye angriber har haft en målrig sæson i Østrig, hvior han scorede 11 mål i 13 kampe for sin østrigske klub, heraf alene 10 i de første otte.

Kraftfuld og stærk

Randers FCs cheftræner Colin Todd ser store muligheder i Pierre Boya.

- Pierre Boya er på en måde anderledes end de andre angribere i klubben. Han er kraftfuld, stærk og kan holde fast i bolden. Og så har han nogle rigtigt gode bevægelser. Med tilføjelsen af både Jonas Borring og Pierre Boya har vi for alvor fået forstærket den offensive del af truppen, siger Colin Todd.

Pierre Boya er 28 år gammel og det meste af fordboldkarrieren er foregået i Europa, blandt andet for Partizan Beograd, Rapid Bukarest og senest SC Austria Lüstenau.