Mulig indbrudstyv gemte pandelampe mellem benene

To mænd blev i nat anholdt for forsøg på indbrud efter politiet fandt det mistænkeligt, at den ene mand gemte en pandelampe mellem benene

Politiet stoppede i nat to mænd, der opførte sig mistænkeligt. I deres bil blev der fundet et koben, en skruetrækker, pandelamper, handsker, ulovlige knive og nogle smykker.

En patrulje stoppede i nat klokken 3 to mænd, der udviste mistænkelig adfærd. De to mænd på 32 og 42 år kørte rundt i Randers i en bil uden nummerplader. Da politiet slog bilen op, stod den som afmeldt i systemet. 

Politiet stoppede derfor de to mænd, der virkede meget nervøse. Den 32-årige fører virkede desuden påvirket af stoffer.

Mens betjentene snakkede med dem, lagde de mærke til, at den 42-årige passager forsøgte at gemme en pandelampe mellem benene. Derfor besluttede de sig for at undersøge bilen og mændene nærmere. 

Læs også Ung iraker udvist af Danmark for vold og voldtægt

Den 42-årige mand havde udover pandelampen også en skruetrækker, handsker og nogle smykker på sig. I bilen fandt politiet et koben, en pandelampe mere og to ulovlige knive. 

På baggrund af fundene og mændenes mistænkelige adfærd, blev de begge anholdt og sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted. Derudover blev den 32-årige fører sigtet for at køre uden kørekort, for at køre narkokørsel og for at køre i en uindregistreret bil. Han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven. 

Læs også DF'er får sprættet dæk op midt under vælgermøde