Michael Stralner: Vi får aldrig sat det endelige punktum

Cirka 300 deltog i bisættelsen af Thomas Stralner, og nu skal familien forsøge at komme videre med tilværelsen

02:45

1 af 2

Det var Sct. Mortens Kirke i Randers, der tirsdag eftermiddag dannede rammen om bisættelsen af Thomas Stralner, som blev fundet druknet i Randers Havn, og kirken var fyldt godt op med cirka 300 deltagere.

Familien havde valgt at gøre bisættelsen offentlig, for sagen har fyldt rigtig meget i det østjyske og ikke mindst i Randers, hvor privatpersoner, organisationer og virksomheder har bakket flot op om eftersøgningen af Thomas Stralner.

Michael Stralner, far til afdøde Thomas Stralner, har gentagne gange udtrykt sin taknemmelighed overfor den store opbakning, familien har oplevet fra randrusianerne, og det hæftede faderen sig også ved tirsdag eftermiddag.

- Det har betydet, at vi ikke er væltet, som jeg har sagt flere gange, og det mener jeg. Når mennesker havner i en situation, hvor livet er så uretfærdigt hårdt, som det nogen gange kan blive, så er det vigtigt at have nogen, der kan støtte en, og vi har i hvert fald ikke manglet støtte og opbakning, fortæller Michael Stralner til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mindehøjtidelighed i Randers

Med bisættelsen af Thomas Stralner er der sat punktum for en eftersøgningshistorie, der har involveret rigtig mange mennesker, men for familien er der ikke tale om et punktum.

- Det bliver det aldrig for os. Nu er vi kommet dette skridt videre, men for os vil Thomas altid være der, og han har jo en helt speciel plads i vores liv, og den plads kommer han ikke til at vige, så den holder vi fast i. For os handler det ikke om at komme over det, det handler om at komme videre under de omstændigheder, vi nu skal leve under, forklarer Michael Stralner.

 

Se interviewet med Michael Stralner i ovenstående video.