Mand fængslet for at tvinge sig adgang til ældre kvinders hjem

Røverierne skete efter alt at dømme ud fra en impulsiv handling for at skaffe sig hurtige penge. I dag fremstilles den 39-årige i grundlovsforhør

En 39-årig mand er fængslet i fire uger, sigtet for forsøg på røveri mod en kiosk og for forsøg på hjemmerøverier i to private lejligheder i Randers.

Den 39-årige gik ifølge sigtelsen ind i en kiosk på Udbyhøjvej i Randers NØ kl. 8.25 i mandag. Her truede han ekspedienten med en kniv og forsøgte at få udleveret kontanter fra kassen. Det mislykkedes dog, da både alarm og røgkanon blev aktiveret i butikken. 

Efterfølgende tog den 39-årige hen til en bolig på Gl. Hadsundvej i Randers C. Her tiltvang han sig adgang til en 73-årig kvindes lejlighed, hvor han skubbede hende, råbte af hende og havde en truende adfærd over for hende.

Fortsætte ned til underboen

Da han ikke fandt noget af værdi i lejligheden, fortsatte han til underboen, en 74-årig kvinde, som han også skubbede og var truende overfor. Også i hendes lejlighed søgte han efter værdier - men igen uden resultat. 

Den 39-årige blev anholdt tæt på gerningsstedet, da flere vidner kunne udpege ham fra politiet. Røverierne skete efter alt at dømme ud fra en impulsiv handling for at skaffe sig hurtige penge, vurderer Østjylland Politi.

Den 39-årige bliver sigtet forsøg på røveri efter straffelovens §288 og for §288 stk. 2, der omhandler hjemmerøverier.

Billede 23.02.2021 kl. 18.12

Nyt håb for Sandra: Kan måske blive i Danmark alligevel

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen

Smukfest bøgeskoven

Festivaler kritiserer minister: Det giver ikke mening at planlægge forsigtigt

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona