Lone fandt mystisk seddel i bilruden: - Jeg fik et kæmpestort smil på læben

Via et Facebook-opslag viste det sig, at flere har fundet samme besked i vinduesviskeren.

”Hej! Du kender mig ikke, men jeg håber, at du får en god dag. Du er fantastisk.”

Sådan står det i et lille kort, pakket i en lille blå kuvert, som Lone Andersen fra Randers tirsdag fandt i sin bilrude efter et besøg i Randers Storcenter.

Uden på kortet var der et billede af en flamingo med teksten ”Du er fantastisk”.

- Jeg tænkte først, hvad pokker er nu det, er der nogen, der er bakket ind i min bil. Men nu har jeg kortet liggende herhjemme, og jeg kan ikke lade være med at smile og grine, når jeg kigger på det, fortæller Lone Andersen til TV2 ØSTJYLLAND.

quote Jeg undrede mig længe over det, men så så jeg på Facebook, at der var en anden, der havde modtaget fuldstændig samme besked.

Birte Rosenkilde, Randers

Lone havde været en tur i storcentret med sin datter og havde først opdaget sedlen, der sad fast mellem bagruden og vinduesviskeren, da hun kom hjem.

Ikke den eneste

Det viste sig dog hurtigt, at Lone Andersen ikke er den eneste, der har fået den søde besked.

På et opslag i Facebook-gruppen, Facebook Randers, har en anden kvinde lagt et billede op af den søde besked og skrevet tak til den ukendte afsender. Oplaget har nu fået over 1000 likes.

Det lille kort var pakket i en blå kuvert med teksten "Til dig". Uden på kortet var der en flamingo og teksten "Du er fantastisk." Privatfoto. 
Det lille kort var pakket i en blå kuvert med teksten "Til dig". Uden på kortet var der en flamingo og teksten "Du er fantastisk." Privatfoto. 

Det fik flere til at melde sig i kommentarsporet – blandt andre Lone Andersen og Birte Rosenkilde.

quote En lille ting som det her, kan betyde rigtig meget.

Birte Rosenkilde, Randers

Ligesom Lone havde Birte også været en tur i Randers Storcenter og fundet beskeden, da hun kom hjem. Hun opdagede sedlen i forruden og troede, at den var fra sin datter.

- Jeg undrede mig længe over det, men så så jeg på Facebook, at der var en anden, der havde modtaget fuldstændig samme besked, fortæller Birte Rosenkilde, der synes kortet er helt fantastisk, til TV2 ØSTJYLLAND.

Hvem er afsenderen?

Både Lone Andersen og Birte Rosenkilde er glade og overraskede over at have modtaget det søde brev. Men de kan heller ikke lade være med at undre sig over, hvor kortet mon stammer fra.

- Var jeg specielt udvalgt, er det en jeg kender, eller er det en joke, fortæller Lone Andersen, der også har tænkt på, om de søde sedler mon er delt ud af børn eller konfirmander, som ville gøre noget godt for andre.

- Uanset om det er en voksen eller et barn, så synes jeg, det er tankevækkende og sødt, at nogen vil bruge sin tid på at gøre noget godt for andre. Jeg fik selv et kæmpestort smil på læben, fortæller Lone Andersen. 

quote Uanset om det er en voksen eller et barn, så synes jeg det er tankevækkende og sødt.

Lone Andersen, Randers

Lone Andersen har planer om at gemme den søde besked, mens Birte Rosenkilde overvejer at give kortet videre til en fremmed på samme måde, som hun selv modtog den på.

- En lille ting som det her kan betyde rigtig meget. Det kan inspirere andre til at gøre noget lignende, så jeg tror, jeg vil sætte den i bilruden hos en anden, næste gang jeg kommer til Randers Storcenter, fortæller Birte Rosenkilde.

Om meningen er, at man skal give kortet videre, ved de to kvinder ikke, men de undrer sig begge over, hvad årsagen mon er, og de er begge nysgerrige på at finde ud af, hvem afsenderen er.

20210426-151912-2-1920x1204we

Dagens konfirmand kom tidligt i kongelig lære

IMG_0209

play VIDEO: Kom med på jagt efter forsvundet anker

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

20210202-175316-L-1500x1000we

Aarhus-politiker misbrugt i coronaskeptisk kampagne

def_thumb,50_percent

play Aldrig fundet: Dykkere leder lige nu efter Fregatten Jyllands andet anker

Sidste skoledag kan blive første møde med alkohol: - Sæt bare grænser

play Kæmpe fællesfest sidste skoledag igen aflyst - og måske endda for altid

Dagens mest læste