Lokalbefolkning rystet: - Det er skrækkeligt, at det kan lade sig gøre

Beboerne i Kristrup er rystede over den mystiske sag fra Plejecenter Tirsdalen, som Østjyllands Politi er i fuld gang med at efterforske.

En mystisk sag fra Plejecenter Tirsdalen i Kristrup skaber utryghed blandt beboerne i Randers-bydelen.

quote Det er ærgerligt og skræmmende at tænke på.

Vibeke Christensen, beboer i Kristrup

Politiet efterforsker lige nu en sag fra plejehjemmet, hvor mistænkelige forhold har ledt til en varetægtsfængsling af en medarbejder.

- Det er da noget man læser om, og noget der berører én i aller højeste grad. Det er skrækkeligt, at det kan lade sig gøre, siger John Bæk til TV2 ØSTJYLLAND.

Sagen er indtil videre blevet behandlet for dobbelt lukkede døre – Og derfor er der stor hemmelighed om selve indholdet – ligesom sigtelsen heller ikke er kommet frem.

- Jeg synes, det er skrækkeligt, men vi ved jo ikke så meget om det. Der er blevet lidt stille, siger Alice Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge TV2 ØSTJYLLAND's oplysninger har flere beboere fra samme afdeling på Plejecenter Tirsdalen ad flere omgange været indlagt med forgiftninger. Det er oplysninger, som TV2 ØSTJYLLAND har fået gennem flere pårørende til de berørte beboere.

Og imens sagen hemmelighedsfuldt udspiller sig i retten, står beboerne i Kristrup tilbage med en masse spørgsmål, som de gerne vil have svar på.

- Vi er jo ikke tjent med at få sådan nogle sager – så det er ærgerligt og skræmmende at tænke på, at der er en masse borgere med familiemedlemmer, som det er gået ud over – og hvor mange er det ellers gået ud over? Det ved vi jo ikke, siger Vibeke Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.