Kamper: Vi blev straffet

Randers FCs Jonas Kamper er skuffet efter torsdagens nederlag til Hobro

Foto: Randers FC

Randers FC skulle torsdag aften forsøge at holde liv i drømmen om medajler, da holdet på hjemmebane mødte Hobro. Men sådan gik det ikke, og kronjyderne tabte med 1-0. Det skuffer Jonas Kamper, der mener, at hjemmeholdet havde chancer nok til at afgøre det.

- Vi gør meget rigtigt i dag. Vi har afslutninger udefra, vi kommer til indlæg, og vi får masser af åbne chancer. Men så sover vi lidt i timen ved deres mål. Når vi er så ineffektive, som vi var, så bliver vi straffet, siger Jonas Kamper til Randers FC TV.

Den offensive midtbanespiller ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at score i første halvleg, som han mener, at holdet havde styr på.

- Vi er alle rigtig bitre og sure på os selv over, at vi ikke får lukket kampen i første halvleg. I første halvleg spiller vi dem, som vi skal, men vi får ikke scoret, siger Jonas Kamper.

Se: Randers FCs drømme led et knæk

Randers FC er nu seks point efter Brøndby IF på tredjepladsen i Superligaen, og selvom de to klubber har et indbyrdes opgør, virker medaljerne langt væk med blot tre runder tilbage af Superligaen.

- Hobro har gjort det fantastisk, og deres vilje og tro er beundringsværdigt. De tror på det hele vejen igennem, og det gjorde de også mod os. De gør det, de gode til og slå til, når vi ikke er ordentligt klar. Det skal være en lærestreg, og det er noget, vi skal lære af. Der er tre kampe tilbage nu, og vi vil have de ni point for at få sluttet ordentlig af, siger Jonas Kamper.

Næste opgave for Jonas Kamper og co. er på mandag, hvor holdet møder Silkeborg IF. Den kamp spilles på Mascot Park i Silkeborg klokken 15.00.