Eventchef om Randersugen: Godt humør trods vejret

Nu er endnu en Randersuge snart overstået, og i år har vejret spillet en rolle.

01:57

Årets Randersuge synger på sidste vers. Flere dage med fest og aktiviteter i hele den østjyske by slutter søndag.

Ugen, der år efter år tiltrækker mange mennesker til byen, har igen i år været en stor succes ifølge arrangørerne bag.

Det er jo altid lidt en dark horse, så når de der byger er kommet, og himlen har åbnet sig, det påvirker alt det der foregår.

Eventchef i Randers Kommune, Mette Bertelsen.

- Den har været rigtig god indtil videre. Reaktionerne har været positive, og vi har rykket rigtig meget ud i byens rum, gadeteater, kunst og så videre. Der har været stor interesse for tingene, siger eventchef i Randers Kommune, Mette Bertelsen.

Det betyder dog ikke, at det har været en uge uden udfordringer, for selv om man nok forsøger, at minimere vejrets indflydelse ved at lægge Randersugen i augustmåned, så spillede det en stor rolle i år, hvor der flere dage stod regn på menuen.

- Det er jo altid lidt en dark horse, så når de der byger er kommet, og himlen har åbnet sig, det påvirker alt det der foregår. Men der har egentlig været godt humør til trods for de byger, vi har fået, siger Mette Bertelsen. 

Læs også Politiet: Randers Ugens gæster har opført sig pænt

Der står altså succes skrevet henover årets Randersuge, hvis man spørger arrangørerne bag, men de påpeger dog også, at der er plads til ændringer frem mod næste år.

- I år har vi iscenesat og haft aktiviteter på de fire områder, der binder byen sammen med vandet, og på de fire områder med Justesens Plæne, Brotoften, Tronholmparken og hele havneområdet er der sat en masse nyt i gang. Noget af det har haft sine udfordringer, og det skal vi naturligvis kigge på, hvordan har det spillet sammen, og hvordan har indholdet i de aktiviteter været, og skal vi kigge fra helikopterperspektiv, skal vi justere og gøre tingene på en anden måde, siger Mette Bertelsen.

VIDEO: Hør her, hvad randrusianerne selv mener om årets udgave af Randersugen:

02:20 Luk video