Politiet: Randers Ugens gæster har opført sig pænt

Til trods for store folkemængder og en god portion alkohol er Randers Ugen forløbet roligt, lyder det fra politiet

Randers Ugen har været festlig - men heldigvis også fredelig. I hvert fald set med politiets briller. Billedet er fra en tidligere udgave af den årlige lysregatta, som i år finder sted lørdag aften. Foto: Fra Randers Ugens Facebook-side

Når Randers Ugen i nat sætter punktum for dette års festligheder, kan arrangørerne se tilbage på en særdeles rolig festuge. Det oplyser Østjyllands Politi.

Der har blandt andet været få anholdelser på grund af beruselse.

Læs også Byens gamle isbryder er vendt hjem

- Det er jo lidt en krudttønde, når man samler så mange mennesker på så lidt plads, men i år har folk opført sig rigtig pænt, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Jens Henrik Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er jo lidt en krudttønde, når man samler så mange mennesker på så lidt plads, men i år har folk opført sig rigtig pænt.

Jens Henrik Jensen, vagtchef, Østjyllands Politi

Hos Østjyllands Politi oplyser man, at der ikke har været mere at se til, end hvad politiet normalt har på en almindelig weekendvagt, og det glæder vagtchefen.

- Jeg er selv fra Randers, og jeg synes da, det er dejligt, at man kan afvikle så stor en byfest med så få uroligheder, siger vagtchef Jens Henrik Jensen.

Læs også Grin og klapsalver på hospitalet i Randers

Den første Randers Uge fandt sted i 1977 samtidig med, at Randers fejrede sit 675 års jubilæum som købstad.