Emil er kørt fra Odense for at få Johnny Depps autograf til sin arm

Aftenens koncert på Værket har han ikke billet til, men Emil Jarl Kviesgaard Møller er alligevel kørt fra Odense til Randers i håb om at få Johnny Depps autograf.

Stor fan. 

Det er, hvad 25-årige Emil Jarl Kviesgaard Møller er af Johnny Depps og filmene 'Pirates of the Caribbean', hvor den amerikanske skuespiller spiller hovedrollen som piraten Jack Sparrow.

Faktisk har han højre arm fyldt med tatoveringer med referencer til de fem piratfilm, og derfor vil han gerne have Johnny Depps autograf, så han kan få signeret armen med en tatovering mere.

Derfor er han onsdag kørt fra hjembyen Odense til Randers, hvor Johnny Depp i aften optræder som gæstemusiker ved guitaristen Jeff Becks koncert.

Emil Jarl Kviesgaard Møller har dog ikke billet til koncerten, fortæller han ved bagindgangen til spillestedet Værket, hvor TV2 ØSTJYLLAND møder ham, men det er heller ikke så vigtigt.

- Vi er kørt herop udelukkende for at møde ham og få hans autograf, siger den unge fan.

Johnny Depp optræder på Værket i Randers både onsdag og torsdag aften.
Johnny Depp optræder på Værket i Randers både onsdag og torsdag aften. Foto: Evelyn Hockstein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han havde i første omgang ikke havde heldet med sig, da Johnny Depp og resten af koncertholdet ifølge TV2 ØSTJYLLANDS mand på stedet ankom sidst på eftermiddagen forud for koncerten, der begynder klokken 20.

Til gengæld bliver han i Randers og forsøger igen, når koncerten er ovre, har han besluttet.