Cimbria inviterer: Fri entré til østjysk lokalopgør

Onsdag aften mødes Randers Cimbria og Horsens IC i Basketligaen

Foto: Kim Haugaard - Scanpix

Du kan lade tegnebogen blive i lommen, hvis du vil til basketball i Randers onsdag aften, hvor der er østjysk lokalopgør på programmet.

De lokale helte fra Randers Cimbria får besøg af de forsvarende mestre fra Horsens IC.

Den nye sæson i Basketligaen er ikke mange runder gammel, og mens 'De Gule' fra Horsens fortsat er ubesejret, har aftenens hjemmehold fra Randers tabt to og vundet en enkel. Sejren kom for en uge siden, hvor kronjyderne på udebane slog Stevnsgade SuperMen med 104-90.

Læs også Bakken besejret i tæt CL-debut

For særligt én spiller bliver kampen nok lidt speciel. Det er Patrick Nielsen, der denne sommer skiftede tilbage til Randers Cimbria efter nogle sæsoner hos netop Horsens IC.

Selvom turneringen altså fortsat er ung, har Horsens IC og aarhusianske Bakken Bears vanen tro indtaget de to øverste pladser i tabellen. Og med en sejr i aftenens opgør kan Horsens IC bringe sig op på samme antal point som aarhusianerne - seks.

Onsdagens østjyske lokalopgør spilles i Arena Randers, og der er tip-off klokken 19.00. Randers Cimbria oplyser, at man ikke skal medbringe printet billet, men blot møde op, og så har klubben i samarbejde med Verdo sørget for fri entré.