BIF-RFC: Hvem kan bevare fokus?

Ugen har budt på turbulens i Randers FC og Brøndby IF. Søndag eftermiddag står de to klubber overfor hinanden på Vestegnen

Randers FC og Brøndby IF mødes på Brøndby Stadion søndag eftermiddag klokken 16.00, og det er en kamp mellem nummer fem og seks i Superligaen, men de to klubber har ikke været i mediernes søgelys på grund af de sportslige meritter i denne uge.

Værst ser det ud for Brøndby IF, der kom i stormvejr på grund af den såkaldte "oscargate". Konsekvensen blev, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen måtte undskylde offentligt, fordi han har skrevet nedladende ting om førende folk i Brøndby IF, og det blev for meget for cheftræner Thomas Frank, der valgte at sige op.

Årsrapporten med et resultat på minus 17 millioner kroner blev offentliggjort i onsdags, og kort efter sendte klubben fra Vestegnen en selskabsmeddelelse ud om, at direktøren var blevet afskediget.

Keller: Jeg fortsætter uanset hvad

Det har naturligvis medført uro i truppen, og det er også, hvad de oplever i Randers FC, hvor det er kommet frem, at anfører Christian Keller har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings tidligere kone, som han nu er separeret fra. Forløbet har kostet Keller anførerbindet.

Har netop forlænget kontrakt

Jonas Borring har netop forlænget sin kontrakt, men det kræver mere end blot et enkelt krisemøde, hvis han skal spille på hold med Christian Keller igen.

Det bliver dog heller ikke aktuelt i dagens kamp i Brøndby, for den tidligere anfører er slet ikke med i truppen.

Du kan følge kampen via vores liveblog her på tv2oj.dk, når kampen fløjtes i gang klokken 16.00.

Colin Todd har følgende trup med til Brøndby

1. Kalle Johnsson
4. Johnny Thomsen
5. Mads Agesen
6. Jeppe Tverskov
8. Mustafa Amini
10. Mikael Ishak
11. Erik Marxen
13. Mads Fenger
14. Kasper Junker
16. Kasper Fisker
17. Mandla Masango
18. Edgar Babayan
19. Mikkel Kallesøe
20. Joel Allansson
21. Alexander Fischer
22. Jack Duncan
23. Viktor Lundberg
31. Moussa Maazou
38. Nicolai Poulsen