Randers-målscorer: En uafgjort er ikke noget at fejre

Erik Marxen headede et point hjem til Randers FC dybt inde i overtiden imod AaB. Men målscoren var ikke jublende bagefter

02:12

De små sejre tæller. Således også for bundholdet Randers FC, der længe så ud til at tabe endnu en fodboldkamp, men alligevel fik reddet en uafgjort hjem fem minutter inde i dommerens overtid.

Alligevel var glæden hos målscoren Erik Marxen til at overse efter kampen.

- Et eller andet sted synes jeg ikke, at en uafgjort er noget at stå og fejre. Men i den situation, vi er i lige nu, der er vi lidt ramte. Med skuffelserne bliver det ikke nemmere at få bygget en gejst og en tro op.

Erik Marxen og resten af Randers-holdet havde dog heller ikke meget at glæde sig over, efter en kamp, hvor det offensive udbytte var helt væk med masser af fejl, svage indlæg og ufarlige afslutninger.

- Jeg synes, vi gør meget rigtigt mellem felterne, lidt som vi plejer, havde jeg nær sagt, så skal vi bruge rigtig mange chancer på at score mål, og de andre skal ikke bruge ret mange chancer, fortalte Marxen, der leverede en god kamp, og var hjemmeholdets nok bedste mand i det opbyggende spil.

'Åh nej, ikke igen!'

Randers FC ligger stadig sidst i Superligaen. Nu er kronjyderne ét point efter FC Helsingør, men det er stadig kun blevet til en enkelt sejr i sæsonen. Og den dårlige stime begyndte at tynge inde på banen i kampen mod AaB.

Det begyndte at synke ind, at 'åh, nu tabte vi kræftedme en gang til og nu kunne vi igen ikke score på hjemmebane'.

Erik Marxen, Randers FC

- Det begyndte at synke ind, at 'åh, nu tabte vi kræftedme en gang til og nu kunne vi igen ikke score på hjemmebane'. Alle de spøgelser kommer op i baghovedet, og at vi så får afværget det, det tror jeg betyder meget for stemning i truppen.

'Hav ikke ondt af os'

AaB's Frederik Børsting så ud til at blive matchvinder, da hans afslutning strøg i nettet med otte minutter igen.

- Jeg kan ikke huske, at de har nogen chancer. Måske har Hannes en redning i første halvleg, og så får de sådan et fucking afrettet mål. Det er bare os i en nøddeskal.

Læs også Superligaens største bølleklubber er fra Østjylland

- Men jeg skal passe på med at stå her og have ondt af mig selv, for det er ikke nogen tilfældighed. Det er ikke fordi, vi har været uheldige i de første 13 kampe, det er der ingen hold der er.

Torsdag skal Randers FC i aktion i pokalturneringen, hvor Holbæk venter. I Superligaen venter Brøndby på næste mandag, mens der runden efter er lokalbrag mod AGF.