Randers fortsatte fremgang med sejr over OB

Randers vandt hjemme 2-1 over OB og tog dermed tre vigtige point i kampen om top-6–placeringerne.

På Black Friday, hvor der var rabatter på alverdens ting, var der også udsalg i OB's forsvar. Randers vandt således fredagens opgør med 2-1 over OB efter sløsede aktioner i den fynske defensiv.

Angriberen Alhaji Kamara og midtbanespilleren Frederik Lauenborg stod for målene og gav Randers tre meget vigtige point i den tætte strid om top-6.

Randers byggede derfor videre på klubbens sensationelle 2-1-sejr ude over FCK i runden forinden. Klubben har nu 13 point og er dermed kun ét point fra top-6 inden rundens resterende kampe.

Omvendt skidt ser det ud for det fynske mandskab, der stadig må nøjes med 11 point. Samtidig forværrede OB klubbens udebanestatistik mod Randers, hvor man ikke har vundet i de sidste 11 kampe.

Kampens begyndelse var rodet og præget af boldtab fra begge mandskaber. Der skulle således gå 35 minutter uden de store chancer, inden Randers fandt vej til netmaskerne.

Fumlede med bolden

OB-forsvareren Oliver Lund fumlede med bolden, og det udnyttede Randers-angriber Alhaji Kamara til at bringe Randers i front.

Generelt virkede Randers til at være skarpere, når hjemmeholdet kom frem til chancerne. OB–spillerne skabte ikke meget, og når de endelig gjorde, manglede effektiviteten.

Randers FC går på weekend efter en god uge med hele to sejre.
Randers FC går på weekend efter en god uge med hele to sejre. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ti minutter efter pausen fordoblede Randers sin føring, da Frederik Lauenborg sparkede bolden i mål i forbindelse med et hjørnespark, som OB-keeperen nok burde have haft bedre styr på.

OB virkede herefter rådvilde, men ni minutter før tid fik backen Oliver Lund alligevel reduceret til 1-2. Det var dog ikke nok for gæsterne.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer