Gravgaard tager ændringer i sin stilling op til overvejelse

Randers FC's formand bragte fredag aften den mulighed i spil, at klubben ville få ny direktør, mens Michael Gravgaards opgaver ville ændre sig

Den kronjyske Superliga-klub blev yderligere isoleret i den absolutte bund af ligaen, da AC Horsens fredag aften tog fra Randers med en 1-0-sejr. Efterfølgende fredede Randers FC's bestyrelsesformand, Per Hastrup, praktisk talt Ólafur Kristjánsson, men han åbnede samtidig op for, at administrerende direktør Michael Gravgaard muligvis ville blive fritaget fra nogle af sine opgaver, så han i stedet kunne fokusere på det sportslige.

- Vi har en Henrik Jørgensen, som også sidder i direktionen, og han varetager i forvejen rigtig mange af de opgaver. Han er økonomidirektør, om han får flere administrative opgaver og får titlen som administrerende direktør, det vil jeg ikke udelukke, lød det umiddelbart efter kampen fra Per Hastrup.

Den udtalelse noterer Michael Gravgaard sig, da han efterfølgende bliver forholdt til den.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg har en arbejdsgiver, som også godt kan se, at det især er på det sporstlige, vi lider lige nu. Og hvis det for en periode, set fra et ledelsessynspunkt, at der bliver en større fokus et andet sted, så vil det da være dumt ikke at lytte til det og tage det op til overvejelse.

- Men her og nu handler det vitterligt om, at vi holder fast i de rigtige ting, og at vi trods alt kan se en trodsreaktion på den indsats, vi leverede i Odense, og så gælder det om at vise den over længere tid.

Gravgaard bakker op om Ólafur

Cheftræner Ólafur Kristjánssons stilling har længe været til debat blandt fans og i medierne, men Michael Gravgaard står fortsat bag sin islandske træner.

quote Jeg synes faktisk, at Ólafur i hvert fald har fået et svar fra spillerne i dag, og i forhold til min opbakning til Ólafur, så synes jeg, vi har en rigtig dygtig og kompetent cheftræner.

Michael Gravgaard, direktør

- Jeg synes, vi har en rigtig dygtig og kompetent cheftræner, og jeg er også glad for at se, at spillerne kvitterer for den kritik han rettede imod dem efter kampen i Odense.

- Jeg synes faktisk, at Ólafur i hvert fald har fået et svar fra spillerne i dag, og i forhold til min opbakning til Ólafur, så synes jeg, vi har en rigtig dygtig og kompetent cheftræner.

- Men er din opbakning der stadig på samme måde?

- Ja, fuldt ud, lød det fra Michael Gravgaard.

Ólafur: Jeg har langt fra været dygtig nok

Ólafur Kristjánsson selv erkender, at han ikke har leveret varen som cheftræner i Randers FC.

Se interview med Ólafur Kristjánsson fra lige efter fredagens kamp her. 

- Vi har ikke været dygtige nok, jeg har ikke været dygtig nok til at skaffe de resultater og langt fra dygtig nok til at føre holdet tæt på top seks-placeringen.

Islændingen, der overtog fra Colin Todd i sommeren 2016, vil ikke rigtigt kommentere på bestyrelsesformand Per Hastrup udtalelse om, at der stadig er opbakning til ham i bestyrelsen.

- Jeg ved det sgu ikke. Jeg fokuserer på det, jeg er ansat til at varetage i klubben, og så længe jeg har nøglerne til kontoret, og så længe de ikke beder mig om ikke at møde ind, så kommer jeg her og udfører mit job.

Nu venter en landskampspause for de 14 Superliga-hold. Næste gang Randers FC skal i ilden er den 14. oktober, hvor turen går til Right to Dream Park i Farum.

Her kan du høre hele interviewet med bestyrelsesformand Per Hastrups efter 0-1-nederlaget til AC Horsens fredag aften, hvor han udtrykker sin opbakning til Ólafur, men samtidig åbner op for et direktørskifte.
IMG_2473

Kæmper med om Landsbyprisen 2021: - Vi kan netop noget, fordi vi er en lille landsby

Anholt ø Kattegat kattegatø luftfoto

Alle færgebilletter er revet væk - alternativet er dyre flybilletter

20210105-152010-L-1920x1280we

Færre brystkræft-screeninger bekymrer minister

Lilli Gyldenkilde Torv

Nyt Horsensbyggeri er kåret til landets værste

blå blink politi politibil patrulje

73-årig var efterlyst: Nu er han dukket op i Hamborg

20210302-130046-L-1920x1280we

Flertal åbner for de store elever kommer i skole som det næste