Politiet ledte forgæves efter Lisbet

Dykkere ledte onsdag efter liget af den forsvundne Lisbeth Nielsen i kloakkerne ved hendes bopæl i Risskov.

Personale fra politiet, Beredskabsstyrelsen og dykkere ledte i kloakker, brønde og underjordiske regnvandsbassiner efter den 46-årige kvinde, der har været forsvundet siden oktober sidste år.

Politiet har tidligere gennemgået området, men på grund af nye henvendelser i sagen har ordensmagten besluttet at lede igen - denne gang med dykkere.

Heller ikke i dag lykkedes det dog myndighederne at finde nogle nye spor. Derfor indstiller Østjyllands Politi foreløbig eftersøgningen.

- Det er lidt trist. Det ville have været dejligt at få en afslutning på alt det her. Også for familien, siger en af naboerne, pensionist Else Olesen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Forsvundet i otte måneder
Lisbet Nielsen blev meldt savnet den 23. oktober sidste år, og politiet formoder, at hun er blevet dræbt. Kort tid efter hendes forsvinden blev Lisbet Nielsens kæreste, den 42-årige Bjarne Østergaard Madsen, anholdt og sigter for drab. Men han begik selvmord i sin celle i arresten inden grundlovsforhøret.

Siden har politiet forsøgt at finde den forsvundne kvinde både med jagerfly, dykkere og hunde - bl.a. i flere skovområder på Djursland - men uden held. Og i begyndelsen af januar indstillede politiet eftersøgningen.

Se mere i onsdagens nyhedsudsendelser på TV 2 | ØSTJYLLAND.