Århusianske forældre er blevet mere tilfredse

Tilfredsheden med kommunens daginstitutioner og skoler er blevet større, viser ny undersøgelse. Se tal for dit barns skole eller institution.

Undersøgelsen, der er gennemført af Rambøll Management på vegne af Århus Kommune, viser, at langt størstedelen af forældrene i Århus er tilfredse med deres børns dagtilbud, skole, SFO eller klub. Den generelle tilfredshed ligger mellem 78 procent og 85 procent.

Dermed er der tale om en fremgang i forhold til en tilsvarende undersøgelse fra 2007.

Den nye undersøgelse viser, at 85 procent af forældrene er tilfredse eller meget tilfredse med deres børns pasningstilbud, mens tallet i 2007 var 76 procent.

Tilsvarende er tilfredsheden med skolerne steget fra 73 procent til 78 procent. I SFO'erne er tilfredsheden steget fra 72 procent i 2007 til 80 procent i 2009, og i fritids- og ungdomsklubtilbuddene er der sket en fremgang i tilfredsheden fra 80 til 85 procent.

- Den stigende tilfredshed skyldes først og fremmest medarbejdernes indsats. Det er rigtigt flot, at det er lykkedes at sikre så højt et tilfredshedsniveau i de enkelte tilbud. Medarbejdere og ledere rundt om på vore skoler, dag- og fritidstilbud fortjener virkelig en kæmpe ros for det store arbejde, de gør i dagligdagen", siger rådmand for Børn og Unge Gert Bjerregaard (V) i en pressemeddelelse.

Ved at klikke i boksen ovenfor til højre, kan du se resultaterne for samtlige folkeskoler, SFO'er og daginstitutioner i Århus Kommune.

Se desuden mere i tirsdagens nyhedsudsendelse klokken 19.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se resultatet for samtlige folkeskoler, SFO'er og daginstitutioner på Århus Kommunes hjemmeside