DF-politiker om sex-beskyldninger: - Det er en hetz

DF-politikeren John Rosenhøj står frem, efter at han i weekenden blev beskyldt for at have solgt en kvinde som sexslave. Han kalder alle anklagerne for en ’direkte løgn’.

Byrådsmedlem John Rosenhøj (DF) fra Odder står nu frem, efter at han i weekenden blev beskyldt for at have tilbudt en kvinde som sexslave med ydelser såsom afføringssex og brutal mishandling.

De hårde beskyldninger kommer fra en tidligere prostitueret, som har fortalt sin historie til Ekstra Bladet.

I løbet af weekenden har TV2 ØSTJYLLAND adskillige gange forsøgt at komme i kontakt med John Rosenhøj for at få en kommentar til sagen. Han er dog ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

I en sms tager han dog nu for første gang til genmæle. Ifølge John Rosenhøj er alle beskyldninger 'direkte løgn'. Han undrer sig over, at den tidligere prostituerede, 'Victoria', går til Ekstra Bladet:

- ”Viktoria” ved udmærket godt, at disse udtalelser og tilsvininger er direkte i strid med sandheden.

- Hvis de var sande (beskyldningerne, red.) burde der rejses en sag startende med en politianmeldelse.

John Rosenhøj mener, at både han og Dansk Folkeparti er udsat for en hetz. Han hæfter sig også ved, at Ekstra Bladet bragte artiklen samme dag, som partiet holdt årsmøde.

- EB hetz mod DF igennem mange år er velkendt, så timingen var klar… denne tilsvining skulle netop ud i går lørdag – samtidig med DF holdt årsmøde for at ramme partiet, hvilket også lykkedes.


- Han har lavet alle aftalerne

John Rosenhøj er, udover at være byrådsmedlem, også næstformand i sundhedsudvalget Odder Kommune. I juni blev han kåret som Dansk Folkepartis borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg. Men tidligere på måneden trak han sig fra posten af hensyn til sit helbred.

Til Ekstra Bladet fortæller kvinden også, at John Rosenhøj angiveligt arrangerede møder mellem forskellige mænd og den tidligere prostituerede. Det gjorde han, ifølge kvindens udsagn, på eget initiativ.

- Han lavede annoncer og skrev til kunderne, som om det var mig, der skrev. Han har lavet alle aftalerne, siger hun.

Som dokumentation for påstandene har Ekstra Bladet flere eksempler på korrespondancer mellem John Rosenhøj og den prostituerede samt et fotografi, hvor byrådspolitikeren poserer glad foran tre halvnøgne kvinder, der angiveligt er indsmurt i afføring.

TV2 ØSTJYLLAND har mandag morgen igen forsøgt at komme i kontakt med John Rosenhøj, men det er endnu ikke lykkedes.

Her er hele John Rosenhøjs kommentar