Chokerende, usmageligt, umoralsk. Odder-borgere kede af politikers sexsag

Byrådsmedlem og tidligere borgmesterkandidat i Odder Kommune John Rosenhøj (DF) bliver af en tidligere prostitueret anklaget for at have solgt hende som slavetøs.

Det var angiveligt ekstrem afføringssex og brutal mishandling, en tidligere prostitueret blev udsat for, når byrådsmedlem i Odder Kommune John Rosenhøj (DF) skaffede hende kunde. Sådan lyder i hvert fald kvindens forklaring, der lørdag ramte forsiden af Ekstra Bladet

Ifølge kvinden skulle den nu tidligere Dansk Folkeparti-politiker have annonceret for hende og udvalgt kunder til hende. 

Anklagerne førte mange forskellige og flere ganske chokerede reaktioner med sig, da TV2 ØSTJYLLAND lørdag gik på gaden i Odder. 

- Altså, det er svært at vide, hvad der ligger bag. Men uanset hvad så er det da rimelig usmageligt, lød det blandt andet fra Mette Steffensen fra Odder.

- Man skulle tro, han havde manglende moral på en eller anden led, sagde Jens Forchhammer fra Odder, da han hørte om anklagerne mod John Rosenhøj.

Kaare Stefansen, der også bor i Odder, supplerede: 

- Jeg synes ikke lige umiddelbart, at det her passer så godt sammen med at sidde som folkevalgt, sagde han. 

Borgerne i Odder var generelt chokerede over anklagerne mod den tidligere DF-stemmesluger i byrådet.

For tidligt med konklusioner

Også borgmesteren i Odder Kommune, Uffe Jensen (V), var chokeret over nyheden:

- Det er virkelig chokerende læsning – også at se billederne. Jeg kan ikke vurdere ud fra artiklen, om der er noget med tvang, og om der bliver en politiefterforskning ud af det her. Vi er på et meget tidligt stadie, og det er for tidligt at konkludere noget som helst, sagde han.

Flere af de Odder-borgere TV2 ØSTJYLLAND mødte på gaden lørdag, delte borgmesterens synspunkt. 

- Hvad er rigtigt, og hvad er forkert ved de billeder? Er det sandt, det den prostituerede udtaler? Jeg synes, det er svært at tage stilling til, sagde Lis Kirk fra Malling 

 - Der er ikke noget, der er endeligt bevist endnu. Men hvis det er rigtigt, kan jeg godt forstå, at han har trukket sig. Det er da vist meget passende, sagde Mette Steffensen fra Odder.

Ved kommunalvalget i 2017 fik John Rosenhøj personligt 45 procent af samtlige stemmer på Dansk Folkeparti i Odder. I alt satte 368 vælgere kryds ud for DF-kandidaten.

TV2 ØSTJYLLAND har lørdag forsøgt at få en kommentar fra John Rosenhøj, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.