Buttenschøn til Tunø

Thomas Buttenschøn skal spille på Tunø Festival til sommer

Tunø Festival har torsdag løftet sløret for de sidste navne til dette års festival, og programmet er nu på plads til sommerens store fest på Tunø.

Torsdag fortæller festivalen, at Thomas Buttenschøn giver koncert på øen, og at det kommer til at foregå fredag eftermiddag på Tunø-scenen.

- Det bliver et one-man-show med guitar, gode historier og også en masse fra det spritnye album: "Sange der ikke er til radioen", oplyser festivalen.

Udover Thomas Buttenschøn oplyser Tunø Festival blandt andet, at Sko/Torp - popduoen bestående af sanger Søren Sko og guitarist Palle Torp - giver koncert på festivalen.

Se: Syv nye navne på Tunø

- Vi er selv ret begejstrede for det program, det igen i år er lykkedes at sætte sammen. VI har helt nye navne på programmet, som lyder spændende, og også orkestre, som har besøgt os tidligere, og som vores gæster har ønsket sig igen og igen, siger Jørn Kildall, der er formand for Tunø Festival, i en pressemeddelelse.

Udover Sko/Torp og Thomas Buttenschøn er Lars Lilholt Band, Turn on Tina, Dissing, Dissing, Las & Dissing og Laura Mo samt omkring 25 andre navne på plakaten i år.

Tunø Festival holdes i år i dagene 2.-5. juli.

Læs mere om festivalen og årets musikalske program