DF-veteran efter stor fremgang: Det her er min sidste periode

Jette Skive har fået over 5000 personlige stemmer ved valget i Aarhus, men alligevel afslører DF'eren nu, at hun ikke genopstiller om fire år

Dansk Folkepartis Jette Skive er en populær dame. Det viser et personligt stemmetal på 5058 med al tydelighed. På trods af populariteten fortæller politikeren nu, at denne valgperiode bliver hendes sidste i Aarhus Byråd.

- Bare jeg gik en stemme frem, ville jeg være tilfreds. Nu er jeg gået knap 1000 frem, så det kan ikke være bedre. Jeg er så glad og stolt, siger Jette Skive til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun håber nu på, at hun kan beholde posten som ældrerådmand, men er med på, at Venstre også har noget at skulle sige i den henseende.

- Jeg har da et ønske om at blive som ældrerådmand, men vi har et godt samarbejde i den borgerlige fløj, så vi bøjer os for, hvad V siger. Vi må se, hvad der sker, lyder det fra politikeren.

Folkevalgt i 24 år

Jette Skive er blevet 66 år og vil således runde et skarpt hjørne, når denne valgperiode er ovre om fire år. Derfor tager hun også allerede nu en beslutning om hendes fremtidige politiske karriere.

- Det her er min sidste periode, og vi har knaldgode unge klar i kulissen til at springe frem. Til den tid har jeg været folkevalgt i 24 år – har jeg så ikke gjort min borgerpligt, lyder det fra Jette Skive.

En af valgets helt store overraskelse er Anders Winnerskjold fra Socialdemokratiet, der kom med hele 2.721 personlige stemmer - næstflest hos borgmesterpartiet. 

Jette Skive fik fjerde flest stemmer i Aarhus kun overgået af Jacob Bundsgaard (S), Thomas Medom (SF) og Bünyamin Simsek (V).

Du kan se det nye Aarhus Byråd herunder: 

Aarhus Byråd

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer

Køreskole

Køre- og teoriprøver er indstillet frem til 7. februar