Horsens hapser tidligere AGF-talent

19-årige Jacob Trenskow har den seneste uge været til prøvetræning i AC Horsens. Her har han gjort det så godt, at klubben har udstyret ham med en kontrakt.

19-årige Jacob Trenskow har fået kontrakt frem til nytår.

AC Horsens har skrevet kontrakt med den unge Jacob Trenskow, som har trænet med i klubben den seneste uge. 

Den 19-årige midtbanespiller har imponeret cheftræner Jonas Dal, der ser frem til at tilknytte de nye kræfter til midtbanen. 

- Jacob Trenskow er en enormt talentfuld spiller med et stort potentiale. Han er dygtig på og med bolden, god i mellemrummene og i vendingerne, og så er han svær at tage bolden fra. , lyder det fra Jonas Dal.

Læs også AGF-træner er 'sindssygt skuffet' over europæisk exit

Den nye Horsens-spiller har en fortid i AGF, hvor han spillede frem til august i år. Han glæder sig nu til at skulle spille sig på holdet hos 'de gule'.

Det er et spændende projekt, Jonas Dal er i gang med i AC Horsens, og jeg kan sagtens se mig selv være en del af det. AC Horsens er en seriøs klub med mange dygtige spillere, der spillemæssigt supplerer hinanden godt, og der er et højt niveau til træning. I første omgang skal jeg udvikle mig så meget som muligt, og jeg håber på indhop i 3F Superligaen, men det kræver, at jeg præsterer til træning og i reserveligakampene, siger Jacob Trenskow i en pressemeddelelse. 

19-årige Jacob Trenskow har fået kontrakt frem til nytår og skal spille i nummer 24.