Masango trækker igen overskrifter: Møder ikke op til træning

Sydafrikaneren Mandla Masango er ikke vendt tilbage til Randers FC efter ferien, og det er klubben uforstående over for

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

De er efterhånden ved at være godt trætte af Mandla Masango i Randers FC. Af flere omgange har han gjort sig uheldig bemærket hos kronjyderne. Først var han bitter over et mislykket salg, så svinede hans nu forhenværende agent klubben til, og siden ønskede han ikke at spille for førsteholdet.

For en kort stund vendte han tilbage blandt klubbens bedste spillere for blot at blive degraderet til U-holdet på grund af manglende engagement. Her skulle han være vendt hjem til træning i onsdags, men er endnu ikke mødt op i Randers igen.

- Det har vi underrettet ham om ikke er acceptabelt. Vi er uforstående over for, at han ikke er mødt ind til træning, men vi har intet hørt fra ham, siger sportschef i Randers FC, Ole Nielsen, til tv2oj.dk.

Læs også Randers FC degraderer Masango

Han forklarer, at klubben nu har taget kontakt til Divisionsforeningen og en jurist for at finde ud af, hvad klubben kan gøre i denne sag.

- Vi har ikke tænkt os at ophæve Masangos kontrakt – det har jo hele tiden været hans formål. Men vi skal have kigget på, om han skal have løn, når han ikke møder op, siger Ole Nielsen.

Samtidig slår sportschefen fast, at sydafrikaneren fylder forbavsende lidt i den kronjyske klub:

- Fokus er på dem, der gerne vil og møder op. Dem bruger vi vores krudt og ressourcer på.

I dag er førsteholdstruppen en del af den traditionsrige indendørsturnering i Randers, hvor klubbens sponsorer stiller med hver deres hold og får forstærkning fra en af superliga-profilerne. Turneringen går i gang kl. 14.