Randers FC degraderer Masango

Mandla Masango skal på ubestemt tid træne med Randers FCs U-trup, fordi han ifølge sportschefen ikke udviser den fornødne interesse

Foto: Henning Bagger, Scanpix

For en måned siden begyndte Mandla Masango igen at træne med Randers FC-truppen efter at have været fraværende på træningsbanen i seks uger. I den kommende tid vil han dog ikke være at finde til træningen med holdkammeraterne.

- Vi har forsøgt at få det til at fungere i den seneste måneds tid, men må konstatere, at det desværre ikke er lykkedes. Sportsligt har Mandla Masango ikke udvist interesse for at være en del af truppen, så derfor har vi taget beslutningen om, at han for fremtiden træner med U-truppen, siger Randers FCs sportschef, Ole Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Beslutningen er taget i samråd med cheftræner Ólafur Kristjánsson og resten af den sportslige stab, som har arbejdet hårdt for at få det til at fungere.

- Det vil være løgn at sige, at det ikke har fyldt noget, og vi har forsøgt meget i de seneste måneder for at få det til at fungere. Vi må dog konstatere, at det ikke er lykkedes i denne omgang. Der kan ske meget i fodbold, men én ting er sikkert. Vi vil værne om det fundament, den træningskultur og de værdier, der er opbygget i Randers FC, siger Ole Nielsen. 

Læs også Masango træner nu med i Randers igen

Mandla Masango har været i vælten på det seneste primært på grund af sin agent Buddy Farah, der har været meget åbenmundet i sin kritik af Randers FC.

Beskyldningerne har gået på, at den kronjyske klub er skyld i et misset Masango-skifte til AaB, og midtbanespilleren er ifølge agenten ulykkelig i Randers. 

Mandla Masango har spillet 32 kampe for Randers FC og står noteret for syv mål.