Randers FC degraderer Masango

Mandla Masango skal på ubestemt tid træne med Randers FCs U-trup, fordi han ifølge sportschefen ikke udviser den fornødne interesse

For en måned siden begyndte Mandla Masango igen at træne med Randers FC-truppen efter at have været fraværende på træningsbanen i seks uger. I den kommende tid vil han dog ikke være at finde til træningen med holdkammeraterne.

- Vi har forsøgt at få det til at fungere i den seneste måneds tid, men må konstatere, at det desværre ikke er lykkedes. Sportsligt har Mandla Masango ikke udvist interesse for at være en del af truppen, så derfor har vi taget beslutningen om, at han for fremtiden træner med U-truppen, siger Randers FCs sportschef, Ole Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Beslutningen er taget i samråd med cheftræner Ólafur Kristjánsson og resten af den sportslige stab, som har arbejdet hårdt for at få det til at fungere.

- Det vil være løgn at sige, at det ikke har fyldt noget, og vi har forsøgt meget i de seneste måneder for at få det til at fungere. Vi må dog konstatere, at det ikke er lykkedes i denne omgang. Der kan ske meget i fodbold, men én ting er sikkert. Vi vil værne om det fundament, den træningskultur og de værdier, der er opbygget i Randers FC, siger Ole Nielsen. 

Mandla Masango har været i vælten på det seneste primært på grund af sin agent Buddy Farah, der har været meget åbenmundet i sin kritik af Randers FC.

Beskyldningerne har gået på, at den kronjyske klub er skyld i et misset Masango-skifte til AaB, og midtbanespilleren er ifølge agenten ulykkelig i Randers. 

Mandla Masango har spillet 32 kampe for Randers FC og står noteret for syv mål.

20210426-151912-2-1920x1204we

Dagens konfirmand kom tidligt i kongelig lære

IMG_0209

play VIDEO: Kom med på jagt efter forsvundet anker

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

Lisbjerg forbrænding

Nu begynder afbrændingen af mink i Lisbjerg

40_percent

play Stryger direkte i coronapasset: Spyttest får dig uden om køen

20210202-175316-L-1500x1000we

Aarhus-politiker misbrugt i coronaskeptisk kampagne

Dagens mest læste