Jens Stage om skiftet fra Brabrand til AGF: Det er fedt

Jens Stage, AGFs 20-årige altmuligmand, har det godt med, at fansene kræver meget af ham og resten af holdet

01:53

Jens Stage har taget noget af et spring.

For knap halvandet år siden spillede han for Brabrand i 2. division. Så skiftede han til AGF, hvor han i denne sæson for alvor er trådt i karakter som spilleren, der kan udfylde de fleste positioner på banen.

Jeg kommer jo fra Aarhus, så jeg er godt klar over, at man kræver noget af de 11 spillere på banen. Det, synes jeg også bare, gør det hele meget federe. 

Jens Stage, AGF-spiller

- Det har været fedt. Jeg er begyndt at spille en masse mere fodbold, og det kan jeg ikke brokke mig over, siger den 20-årige spiller i ugens udgave af Fodbold Med Horup om skiftet fra dengang til nu.

Sidste sommer blev Jens Stage student, og siden har der stået fodbold, fodbold og endnu mere fodbold på programmet.

- Jeg suger til mig og elsker hverdagen. Der er selvfølgelig et kæmpe skridt fra Brabrand op til AGF uden for banen, siger Jens Stage og sætter flere ord på forskellen: 

- Der er enorm høje forventninger til AGF. Jeg kommer jo fra Aarhus, så jeg er godt klar over, at man kræver noget af de 11 spillere på banen. Det, synes jeg også bare, gør det hele meget federe. Jo flere fans, der er, jo mere spænding bliver der bygget op. Det giver bare noget helt specielt at spille ude ved os. 

Læs også AGF's unge altmuligmand: Jeg er lige uden for de bedste 11

På selve grønsværen er der også stor forskel på 2. division og Superligaen.

- På banen har det største skridt været, at i Brabrand følte jeg, at hvis du havde lavet en god aktion, så kunne du gå og gemme dig lidt bag den de næste to-tre minutter, og så er du klar til at lave noget godt igen, siger Jens Stage og uddyber: 

- Men sådan går det ikke her i Superligaen – har du tacklet én det ene sekund, så går der ti sekunder, og så kan der komme en back rundt om, og så skal du til at arbejde igen. Du kan ikke gå og gemme dig på den samme måde, som du nogle gange kan i 2. division.

Øverst sætter Jens Stage flere ord på forskellen på 2. division og Superligaen.