AGF-målscorer ærgrer sig efter smalt nederlag

Lige ved og næsten. AGFs Martin Spelmann ærgrer sig over, at FC København trak det længste strå i torsdagens pokalkvartfinale

AGF-målscorer Martin Spelmann var en tur i græsset under pokalkvartfinalen mod FCK. Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

1 af 3

Selv om AGF stillede med et reservespækket mandskab, og FC København på forhånd var udråbt som storfavoritter, lykkedes det alligevel aarhusianerne at udfordre de danske mestre og forsvarende pokalvindere.

Efter pokalkvartfinalen, som københavnerne vandt 2-1, ærgrede AGFs målscorer, Martin Spelmann, sig over at stå tomhændet tilbage efter en god kamp.

Læs også Sendt ud af pokalturneringen: AGF faldt med ære

- Det er bittert, at de får de to mål, for vi troede på det, og vi har muligheder, vi bare ikke spiller store nok. Vi kæmper godt, men vi må også sige, at FCKs hold har klasse, sagde han efter kampen til TV3 +. 

Flere unge spillere

AGF havde flere unge spillere med fra start, og de slap ifølge Martin Spelmann godt fra mødet i Parken.

- At komme her med flere unge spillere, der ikke spiller så tit, og være lige ved og næsten - det synes jeg er godkendt. Vi fik set nogle dygtige talenter, der fik en god oplevelse, og de kan tage meget med herfra, sagde midtbanespilleren til TV3 +.

AGF møder mandag Silkeborg på hjemmebane i Alka Superligaen. Det er en altafgørende kamp.

Vinder aarhusianerne, bringer de sig helt op på siden af Silkeborg i puljespillet. Taber de, er der seks point op til Silkeborg på den plads, der er ensbetydende med overlevelse i Superligaen.