Afgående cheftræner understreger: Det er ikke en fyring

Oláfur Kristjánson stopper torsdag som cheftræner i Randers FC. Han understreger, at der ikke er tale om en fyring

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Cheftræner Ólafur Kristjánson er fortid i Randers FC. Det står klart efter fodboldklubben torsdag meldte ud, at de efter gensidig samtale har valgt at stoppe samarbejdet med Ólafur Kristjánson.

Men det er vigtigt for den afgående cheftræner at understrege, at der ikke er tale om en fyring. Det fortæller han til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Ólafur Kristjánsson stopper som cheftræner i Randers FC

- Når man sender en pressemeddelelse ud, som man sender ud i dag, ville jeg aldrig nogensinde acceptere, at der ville have stået gensidig aftale, hvis det var en reel fyring, siger Ólafur Kristjánson til TV2 ØSTJYLLAND under en livesending på Facebook. 

Islandske Ólafur Kristjánson kom til Randers FC i fjor, hvor han i løbet af sommeren og efteråret skabte flotte resultater. Men siden da er holdet løbet ind i en pointtørke, der er forsat ind i den nye sæson. Efter 11 kampe har klubben kun syv point og en bundplacering.

Ikke bedste udgave af mig selv

Trænerstoppet kommer efter nogle ugers samtaler mellem Michael Gravgaard, der er direktør i Randers FC, og Ólafur Kristjánson, men det er primært i denne uge, at parterne blev enige om at det er bedst for Randers FC og spillertruppen at stoppe samarbejdet.

Læs også Kasper raser mod curling-forældre: Idioti at søge job for dit barn

- Jeg har ikke følt, at jeg har muligheden for at være den bedste udgave af mig selv i forhold til det, jeg blev ansat til, siger Ólafur Kristjánson, der ønsker at lykken vender for Randers FC.

- Jeg ønsker dem held og lykke, og at de får de resultater, vi alle har sukket efter, siger Ólafur Kristjánson.